gay pride im smeta, a ne bune se za karneval u pančevu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gost 306935

Početnik
Banovan
Poruka
32
:lol: upravo sam se vratio iz pančeva sa karnevala koji se održava u tom gradu, na koji sam inače otišao nevoljno jer mi se povraća od šunda i kiča... no, to nije bitno... ono što sam video je gomila dečurlije maskiranih u đavole, devojke u *****, itd, itd... :lol:
e sad meni tu nešto nije jasno:neutral: kako to da se protivite gej paradi (zbog kobajagi "antihrišćanskih" poruka), a niko nije ni zucnuo o karnevalu u pančevu (koji neodoljivo podseća na pride u san francisku) :lol:

ako vam nije naudio karneval u pančevu, sigurno vam neće ni gay pride u beogradu :bye::bye::bye:

:lol: upravo sam se vratio iz pančeva sa karnevala koji se održava u tom gradu, na koji sam inače otišao nevoljno jer mi se povraća od šunda i kiča... no, to nije bitno... ono što sam video je gomila dečurlije maskiranih u đavole, devojke u *****, itd, itd... :lol:
e sad meni tu nešto nije jasno:neutral: kako to da se protivite gej paradi (zbog kobajagi "antihrišćanskih" poruka), a niko nije ni zucnuo o karnevalu u pančevu (koji neodoljivo podseća na pride u san francisku) :lol:

ako vam nije naudio karneval u pančevu, sigurno vam neće ni gay pride u beogradu :bye::bye::bye:
Pre svega šta ti tražiš u Pancevu? Tvoja sreća da nisi naleteo gde treba, mora da te čuvalo jako obezbeđenje. :)
Drugo, ja nisam bio na karnevalu danas, ako je i bio, a ranijih godina karneval je imao kulturno Nacionalo obeležje. I ne lupetajte i ne širite laži!

Sve te parade treba zabraniti!Kako se dosad bez tih karnevala i gey parada zivelo da mi je samo znati,i ti u Pancevu su odlepili,vidi se da ono zagadjenje negativno utice posebno na mozgove tih zutaca sto vode taj grad.

a što treba da se zabrani?
misliš da ćeš da zastraniš? nisi sasvim svoj ili šta?
koliko sam ja dupišta video na nudističkoj pa jel sam zastranio?
nego, baš si sladak... kako reče ono da se zoveš?

Zato sto poruka se karnevala nije ista. I niko ne zahteva svoja prava na karnevalu vec je tu da se provede i zabavi. A praviti paradu ponosa ( cak je i samo ime toliko sramotno ) u vreme kada je drzava u goovnima je sramota i u najmanju ruku bedno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back