peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.951
Ne mogu da podnesem homofobe. Sta vam smeta sto se drugi vole?![]()
Možda se ne vole, možda se samo 'ebu.
Ako se to može nazvati 'ebanjem, obzirom da...bljak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da podnesem homofobe. Sta vam smeta sto se drugi vole?![]()
Vexy ima pravo na ovakav stavto je bolest i anomalija

da li si svesna sta si napisala?ja licno zelim da u svetu postoje sto vise normalnih ljudi koji nisu poremeceni,bolesni,nastrani kao te nakaze da jednog dana moj klinac moze da ima sto vise devojaka na raspolaganju da bira...i ne mogu da shvatim vas koji kazete:STA VAM SMETA STO SE DRUGI VOLE?buduci da homoseksualnost ne postoji jer to jednostavno nije prirodno(***** i ***** ne mogu,vagina i vagina ne mogu,mislite da su ljudi mozda nastali od dva pedera?) vec se to strucno naziva poremecenost,bolest itd koju treba leciti a ako ne moze zna se sta...ne mogu oni da paradiraju po srbiji i zato je ova zemlja takvo blago(jos uvek vladaju neki normalni,prirodni,ljudski,hriscanski principi)
setaju ulicom drzeci se za ruke,ljubeci se,vatajuci se da ne pricam o drugim bolesnim stvarima koje rade i pritom je toliko izmanipulisan da veruje da je to normalno e onda nemam reci...i ja to mozda jesam rekao isprovociran ali ako sad kojim nesrecnim slucajem slucajem dodje do gej parade prvo cemo mi normalni,razumni ljudi hriscani mirnim protestom pokusati da razbijemo tu nakaradnu paradu srama...ako to ne bude bilo dovoljno e onda zna se sta mora:ako neces milom oces silom...nemojte pogresno da shvatite,ja nisam nasilan tip,zivim u urbanoj sredini,izlazim,imam devojku,sportista sam,skola ok...kazem ovo jer nakaze uglavnom potenciraju to da samo primitivni ljudi i ,,seljaci" misle da je pederastija bolest...ne,to nije istina,99 posto ljudi u srbiji to zna,bili oni ovakvi ili onakvi...jednostavno svi zele da zive u jednoj zdravoj sredini,gde je porodica najlepsa stvar,gde se radjaju bebe itd...nadam se da ce neki ljudi ovo shvatiti i doprineti boljitku ovog sveta...ako su oni poremeceni nastrani neka rade to u svojoj privatnosti,intimi ali da se sepure okolo,paradiraju to ne dolazi u obzirto je receno u afektu zbog odbijanja da verujem u to da zdrav mozak(bez poremecenih hormona) moze da podrzava nakaze i sve zato sto je to satro moderno i kul pa gledajuci iskljucivo americke filmove,serije i slicne stvari gde dvojica ljudi ***** i gejsetaju ulicom drzeci se za ruke,ljubeci se,vatajuci se da ne pricam o drugim bolesnim stvarima koje rade i pritom je toliko izmanipulisan da veruje da je to normalno e onda nemam reci...i ja to mozda jesam rekao isprovociran ali ako sad kojim nesrecnim slucajem slucajem dodje do gej parade prvo cemo mi normalni,razumni ljudi hriscani mirnim protestom pokusati da razbijemo tu nakaradnu paradu srama...ako to ne bude bilo dovoljno e onda zna se sta mora:ako neces milom oces silom...nemojte pogresno da shvatite,ja nisam nasilan tip,zivim u urbanoj sredini,izlazim,imam devojku,sportista sam,skola ok...kazem ovo jer nakaze uglavnom potenciraju to da samo primitivni ljudi i ,,seljaci" misle da je pederastija bolest...ne,to nije istina,99 posto ljudi u srbiji to zna,bili oni ovakvi ili onakvi...jednostavno svi zele da zive u jednoj zdravoj sredini,gde je porodica najlepsa stvar,gde se radjaju bebe itd...nadam se da ce neki ljudi ovo shvatiti i doprineti boljitku ovog sveta...ako su oni poremeceni nastrani neka rade to u svojoj privatnosti,intimi ali da se sepure okolo,paradiraju to ne dolazi u obzir
a ti znas dobro da je 75 posto gejeva u novom sadu
тако писало у новинама
odoh sad da karam nesto sto nema penis

Nisam se proglasila šampionom tolerancije, nisam čak ni na koji način implicirala da sam ja nešto posebno tolerantna, samo sam naglasila neophodnost i potrebu za tolerancijom...
isto tako nemam nikakvu tobožu umerenost, to je više indiferentnost
Ne znam koliko verovatno ti to zvuči..da li je moguće da neko zapravo bude indiferentan po tom pitanju?![]()
Nisu parade za mene šok terapijaVerovatno se tu, iza toga što sam napisala opet krije nekakva toboža...sam dopiši(a posebno ne slične javne akcije) već za društvo, ovakvo kakvo je sada, i za javnost...a zaključak sam izvela na osnovu dešavanja koja su prethodila najavljenoj paradi...
c...šta? nisam čula za civilzivil..Bože ni izgovoriti ne mogu, a ne da znam šta to znači ili kako funkcioniše![]()
Da, jadna ti. Ako ne umes da izgovoris, svakako si sposobna da napises. s obzirom na broj imlikacija sa tvoje strane,
ostaje mi samo da te sledeći put priupitam šta ja zapravo mislim![]()

E?! Kade?Homofobi, da li ste culi da je donesen zakon protiv diskriminacije?

da li si svesna sta si napisala?ja licno zelim da u svetu postoje sto vise normalnih ljudi koji nisu poremeceni,bolesni,nastrani kao te nakaze da jednog dana moj klinac moze da ima sto vise devojaka na raspolaganju da bira...i ne mogu da shvatim vas koji kazete:STA VAM SMETA STO SE DRUGI VOLE?buduci da homoseksualnost ne postoji jer to jednostavno nije prirodno(***** i ***** ne mogu,vagina i vagina ne mogu,mislite da su ljudi mozda nastali od dva pedera?) vec se to strucno naziva poremecenost,bolest itd koju treba leciti a ako ne moze zna se sta...ne mogu oni da paradiraju po srbiji i zato je ova zemlja takvo blago(jos uvek vladaju neki normalni,prirodni,ljudski,hriscanski principi)

Ovde sve sam suv stručnjak![]()

Zakon o diskriminaciji?
Sta je sledece?
Zakon o pedofiliji?
Da, jadna ti. Ako ne umes da izgovoris, svakako si sposobna da napises.
Biti indiferentan prema nekim pitanjima isto je sto i biti za jednu od opcija. Zato sam rekao da vise cenim i one koji prave pogresan izbor od neodgovornih kukavica koje pod maskom indiferentnosti popustaju jednoj strani, izbegavajuci pri tom da preuzmu i odgovornost za taj svoj izbor.
Svakako imas pravo da budes indiferentna prema tudjim pravima, ali je jako naivno da potom ocekujes nekakva prava za sebe. Ismevas moje pominjanje civilizovanog drustva, a ambijent takvog drustva koji ti shvatas zdravo za gotovo, nije u proslosti pao s neba na glavu nekakvim indiferentnim ljudima.
Ima jedna poznata autobiografska poema koja govori o tome:
Kada su došli po Jevreje,
ćutao sam; nisam bio Jevrejin.
Potom su došli po komuniste,
ćutao sam; jer nisam bio komunista.
A potom i po sindikalce,
ali nisam se pobunio; jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostalo nikog da se pobuni.
Vidis, to sam i ocekivao - kada sam citirao odredjene delove tvog posta, rekla si da ih izvlacim iz kontekst, a kada si me potom zamolila da to vise ne cinim, neminovno si me izlozila i podloznosti da budem optuzen kako te preslobodno interpretiram, sto si prvom prilikom i iskoristila.

smatrala da mogu da imam stav: 

, gadne stvari dešavale i dešavaju u ime društva i dobrobiti zajednice
Ako si sve ovo shvatio kao proliv,to je tvoja stvar.****** i lezbejke su bolesne osobe,njima u glavi nesto veliko nije u redu.Ne mogu da dozvolim da mi se to namece kao normalno ponasanje.Te pojave nema ni medju zivotinjama.Oni treba da se lece,zajedno sa ljudima koji ih podrzavaju.

imam i ja svojih problema, pa si ti i bilo ko drugi, indiferentan na njih![]()
Da budem iskrena, malo mi je bljuc sva ta društvena odgovornost
smatram da se moja društvena odg. završava sa brigom o tome šta ja lično činim i da li nanosim štetu
Da, ali da li se ja ovde izjasnjavam na nacin kojim bih tvoju poziciju u pogledu pomenutih problema otezao?
...
mestu za javno iznosenje gledista koja su za citanje dostpuna velikom broju ljudi,
...
To neminovno za sobom povlaci i drustvenu odgovornost, od koje je istina tebi malo bljuc.
Jel sad ok? Jel dovoljno jasno?

Ma sve je ok...Sve što se dešava pod kapom nebeskomIma
Gay je ok![]()
![]()

hahah.....načelno
![]()