da nije Satane ne bi bilo ni tebe kao primera ljudske mizerije i zivota u duhovnom blatu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Den:

partymessage:e sine...to astrolosko zezanje je bas pagansko...
neko ko...:Sam protiv svih!!?
Sigurno se diviš samom sebi...
Sve više mi se "sviđa" tvoje samoljublje...
:wink:Den:neko ko...:Sam protiv svih!!?
Sigurno se diviš samom sebi...
Sve više mi se "sviđa" tvoje samoljublje...
:wink:
Nisi pazljivo citao moje postove (citati iz Biblije), zato sto ti je sposobnost zapazanja na kriticno niskom nivou (po mitologiji Grcke Narcis se divio samom sebi i bio zaljubljen u sebe, a ja obozavam istinitog i zivog Boga Jehovu), tako da si los analiticar. Predlozio bih ti popravni ispit!
Svi gresimo i skloni smo greskama, ali mozemo da popravimo i korigujemo greske ukoliko smo ponizni i priznamo greske.
Vidimo se kasnije!
neko ko...:Izgleda da ni ti nisi pažljivo čitao moje postove.
VEć sam ti ukazivala da ništa drugo, do citata ne pišeš.
Što se tiče samoljublja - opet nisi shvatio - bio je to sarkazam...
Pre sam mislila na gordost, što je u pravoslavlju jedan od najvećih grehova.
Analizu prepuštam tebi, jer si se već pokazao kao "najgori od sve dece"...
8)
neko ko...:8)
Samo se pitam da li se ti namerno ni sa jednim mišljenjem, stavom, ličnim opredeljenjem drugih ne slažeš, ili samo ne smeš?!
Priznajem, dobar si u tome!
Jel` ti tako lakše u životu?!

neko ko...::wink:
Moglo bi se dosta reći na tu temu ali to je za neki drugi topik.
Možda se ne slažemo oko mnogih pitanja vezanih za osnovne i opšte principa ljudskog bitisanja, ali moraš priznati da se čak i između redova i reči koje ti pišeš primećuje opredeljenje ka čoveku... Ipak ti je stalo - sem ako ti to nije posao!?
Prosto rečeno: i ja mnogo volim ljude. Volim ih u njihovoj različitosti. Dosta vremena provodim u traganju za nekim odgovorima, a u vezi čoveka, naravno. Iz čisto sebičnih razloga - želim sebe da shvatim i upoznam.
Samim tim volim i Boga. Zar ne?
![]()
neko ko...:Voliš li ih sve?
Ili samo sebi slične?
Imam utisak da ljude deliš na dve osnovne grupe: onu u kojoj si ti i onu drugu, u kojoj nisi...
![]()
Den:neko ko...:Voliš li ih sve?
Ili samo sebi slične?
Imam utisak da ljude deliš na dve osnovne grupe: onu u kojoj si ti i onu drugu, u kojoj nisi...
![]()
![]()
Sta mislis da li Bog voli sve ljude? Da li Isus Hrist-Sin Bozji, voli sve ljude?

Iako je Biblija mocna i autoritativna knjiga sa obiljem naucnih cinjenica,ipak ima jednu falinku,a to je da ne objasnjava poreklo covekovog karaktera.
defekt:e ova ti je dobra...
samo jos uvek mi nije jasno sto se ovde ne pricha o astrologiji kao demonskoj moci nego se tuchete i psujete oko Onoga oko chega se slazete...
tu je demonska prevara![]()
samo se ne dajte i udri po demonu... :wink:
neko ko...:Voliš li ih sve?
Ili samo sebi slične?
![]()
U kojoj si ti,o,proroche Dene?!!Shta,mi smo,kao,jadnichci koji prosto vapiju da budu spaseni!!!Hvala,ali,ne,hvala!Den:Da, tacno je da delim ljude u dve grupe:
1. Oni koji ne znaju istinu (svrha zivota) i buducnost nase planete.
2. Oni koji znaju istinu i pokusavaju da tu istinu podele sa onima koji je ne znaju.