Gastos, povratnik u malu opštinu u Republici Srpskoj

Bravo došao je na važnu komunističku turističku destinaciju hahahha
Glupan.

To Glupan ti opraštam..nemam komplekse te vrste...to govori o tebi.
Ako sam te dobro razumeo..
..Rudo je slučajno postalo formiranje proleterskih im prvih brigada.
Trebali su prvu im proletersku, okupacijsko komunjarsku, da formiraju u mom selu, par dana pre toga..
Najurili ih moji đedovi i komšije i proterali ih 10km dalje.
Dođe titina bagra klošara i kriminalaca i otpadnika u Rudo i tu se slikaju pa nastave beg dalje.
Vratili se tek posle 5god pa okupirali ove krajeve..
Ovde se Čiča krio i pogrešio što je verovao ovoj amorfnom ljudskom mesu..Naivni Čiča, Ljotić je tu bio mnogo efikasniji.
PS: Negooo..mlogo vas ima ovde prečana i komunjarskih potomaka. Ostavite Srbiju nama Srbima iz Srbije. Ebo li vas vaš cincar (citat..Vladika Atanasije Jeftić) vuqiqi i vaši milokradi.
Šlježete sa petokrakom ovde već 70god. Sada preobučeni u razne pink odore i happy maHrame.
Ostavite Srbiju, Srbima iz Srbije!!!
Pomisliću da su vas više balije i ustaše volele nego što bi trebali mi, Srbi iz okupirane Srbije, trebali da vas volimo.

Poslednja izmena:
To Glupan ti opraštam..nemam komplekse te vrste...to govori o tebi.
Ako sam te dobro razumeo..
..Rudo je slučajno postalo formiranje proleterskih im prvih brigada.
Trebali su prvu im proletersku, okupacijsko komunjarsku, da formiraju u mom selu, par dana pre toga..
Najurili ih moji đedovi i komšije i proterali ih 10km dalje.
Dođe titina bagra klošara i kriminalaca i otpadnika u Rudo i tu se slikaju pa nastave beg dalje.
Vratili se tek posle 5god pa okupirali ove krajeve..
Ovde se Čiča krio i pogrešio što je verovao ovoj amorfnom ljudskom mesu..Naivni Čiča, Ljotić je tu bio mnogo efikasniji.
PS: Negooo..mlogo vas ima ovde prečana i komunjarskih potomaka. Ostavite Srbiju nama Srbima iz Srbije. Ebo li vas vaš cincar (citat..Vladika Atanasije Jeftić) vuqiqi i vaši milokradi.
Šlježete sa petokrakom ovde već 70god. Sada preobučeni u razne pink odore i happy maHrame.
Ostavite Srbiju, Srbima iz Srbije!!!
Pomisliću da su vas više balije i ustaše volele nego što bi trebali mi, Srbi iz okupirane Srbije, trebali da vas volimo.
Komunisti su oslobodili jugoslovneske narode i stvorili bratstvo i jedinstvo a vi ograničeni šovinisti ste sve uništili.

Back