- Poruka
- 116
Sta mislite,da li gastarbajteri vise vole mercedes nego zene?
Poslednja izmena od moderatora:
3nojavi Omladinac:a sto pitas?
Reci cu vam kada i ako odgovorite na temu.sto si ljubomoran![]()
kako i ne bi bio..sto si ljubomoran![]()
pa odgovor na pitanje bio bio ono sto programeri zovu circle error.Reci cu vam kada i ako odgovorite na temu.
shlag tu ubija dve musice jednim udarcemTrebala sam više da pošećerim kafu. A i tanka je![]()
Nista mi ne pricaj,sve znam,odoh i ja da zgotovim jos jednu.Trebala sam više da pošećerim kafu. A i tanka je![]()
Ima,eno je u uvodnom postu,ona je bez ikakve sumnje znala da njen gastarbajter vise voli mercedesa od nje,pa mu je shodno tome "udarila" mercedes na spomenik.nema te gastarbajterke
ja u tom slucaju stavim evrokrem ili nutelu ili bas ako mora, neko slatko.Nemam šlagal' ima one pene na vrhu koju neke babe zovu šlag iliti kajmak... ne znam da li i to pomaže
gorko je odmah da napomenem.
Ajde malo logike. Da je stavila sebe, bilo bi za očekivati da je i njen leš tu negde, ili se kani biti..... ovako, možemo samo da zaključimo da su ga sahranili u mercedesu. Ispeci pa reci znaš ono... nemoj tako napadno da se sramotišIma,eno je u uvodnom postu,ona je bez ikakve sumnje znala da njen gastarbajter vise voli mercedesa od nje,pa mu je shodno tome "udarila" mercedes na spomenik.
Jednom su mi... iz "zdravstvenih razloga" iscedili limun u kafu i to mi je dostaja u tom slucaju stavim evrokrem ili nutelu ili bas ako mora, neko slatko.
ne mog' gorku kafu da pijem, pa nema te sile.
pa mora da imas nesto slatko u kuci?
turi to unutra i promesaj.
ako moze snimi to kad mesas cisto da se ilustruje
Bolje da se ne sramoti uopshte.Ajde malo logike. Da je stavila sebe, bilo bi za očekivati da je i njen leš tu negde, ili se kani biti..... ovako, možemo samo da zaključimo da su ga sahranili u mercedesu. Ispeci pa reci znaš ono... nemoj tako napadno da se sramotiš![]()
Pa stavila je i sebe (1969- ),ali je ipak pokojnikova najveca ljubav zauzela centralni deo.Ajde malo logike. Da je stavila sebe, bilo bi za očekivati da je i njen leš tu negde, ili se kani biti..... ovako, možemo samo da zaključimo da su ga sahranili u mercedesu. Ispeci pa reci znaš ono... nemoj tako napadno da se sramotiš![]()