Ufatili se afd....to je samo napeta puska, guze ih ameri poprilicno dugo , nemci pucaju i ne reaguju i kad je tako kao i ovde kad je tako , na kraju dobijes blentav narod, od nemaca nema nista...unisteni su u zadnjih 20 godina..
Gledajte Svajcarce, pa i italijane, ...Svedjane nesto nemojte, tamo su ih zene uskopile, preterale su sa svojim psihologijama...Ali zato su u Norveskoj nasli svoj mir ili u Finskoj svoju finocu...
Francuzi su cudni , uvek bili , tu ne bih da se mesam, oni vole svoj put, ja volim njihov put, daleko od toga da mislim da bi meni odgovaralo , ili da je to pametno , ali moras da postujes kad neko ima takve manire...i njih su naterali da odustanu od kliniranja , dok USA sad radi punom parom, i kod Srbijanki , ja licno video na zvezdari majku i cerku ama bas kao jaje jajetu , dobila dete u USA vestackim putem...sama...ali nisam pitao za kontakt i kako to ide...
Spanci kolektivci i skroz ludi , seksualno optereceni i muski pacenici, ali su neprevazidjeni umetnici , muzicari , likovnjaci arhitekte...imaju dushu vise nego srbi ludosti...a jesu ludi , to garantovano...i kao mladi , sto posto i kao matori ....
Zakljucak Azija se bolje snasla u ovim vremenima..
Kad pogledas Maleziju , Tajland koji je bio vojno napacen posteno , ili njihove komsije koji su bas bili napaceni i jos se nisu izvukli niti ce skoro , opet su ljudski komplikovani ali se i stite...
Ja ocekujem od kako su krenuli 2000 da uredjuju struju vodu , nema veze sto su imali cunami , da ce Tajland da se razvija brzo...Imaju tehnologiju Seagate je tamo , Malezija je blizu , a ona je posebno carstvvo tehnike...
Tako da nije dzabe ona statistika da je trecina zena iz ukrajine pobeglo u Aziju i to ne da se ku.rva nego da rade i razvijaju se, a ove sto su dosle u EU i ovamo ne znam..
Ne znam da li su smele da odu u Dubai....da ih ove nase ne podave...