Gasi mi se komp

ruffrave

Zainteresovan član
Poruka
309
Nedavno je poceo da mi se gasi komp sam od sebe, ukljucim ga radi sve normalno i posle jedno 20-30min se ugasi sam od sebe...e sad kontam da je problem u napajanju posto venilator vec duze vreme ne radi :eek: verovatno je i vama jasno sta je problem e sad zanima me neko ok napajanje do jedno 40e...
problem je samo sto bi ja zeleo da preko leta uzmem neku saphire 6870 grafu, plocu asus m4a 77TD i procesor athlon x4 640. Zanima me da li bi ovako nesto guralo napajanje od 450w (coolermaster, chieftec)?
unapred hvala :)

Nedavno je poceo da mi se gasi komp sam od sebe, ukljucim ga radi sve normalno i posle jedno 20-30min se ugasi sam od sebe...e sad kontam da je problem u napajanju posto venilator vec duze vreme ne radi :eek: verovatno je i vama jasno sta je problem e sad zanima me neko ok napajanje do jedno 40e...
problem je samo sto bi ja zeleo da preko leta uzmem neku saphire 6870 grafu, plocu asus m4a 77TD i procesor athlon x4 640. Zanima me da li bi ovako nesto guralo napajanje od 450w (coolermaster, chieftec)?
unapred hvala :)

Kupi i ...JAČE NAPAJANJE..:ok:..ako možeš...OD VIŠKA NE BOLI GLAVA...;).

meni Lc Power gura Msi 3870X2 OC verziju koja guta struju i jos i procesor kome je dignuta voltaza tako da sto se napaja nja tice zavrsava posao , mozes dati 100 i kusur evra za brend ali i ovo zavrsava posao sasvim dobro ja sam uzeo Lc od 600W
-cudi me da se nije javio odredjeni clan samo da napise da ima chiftek napajanje i da je sve ostalo sr*anje , a sto se problema tice nema veze :D hahahahahaahha

Poslednja izmena:

Back