milance12bg
Početnik
- Poruka
- 15
Posle ovih zloupotreba vlasti oko gasenja radio i tv stanica, pitam se koja ce to budala uopste i da glasa za tzv. narodnjacku koaliciju? Osim onih koji od tih lopuza imaju neku licnu korist. Dosta mojih prijatelja slicno razmislja kao i ja. Ti lopovi iz DSS-a i Veljine stranke su nekad kukali kako im Milosevic oduzima neka ljudska prava i slobode, gusi slobodu medija, a sad se vrlo slicno ako ne i gore od te vlasti ponasaju u svojoj bahatosti. Ko njima daje za pravo da odredjuju sta ce ko da gleda ili slusa? Samo jedan od primera je radio Jat, najbolja stanica u poslednjih osam godina kad je strana muzika u pitanju, koji su to bolesni umovi kojima to smeta? Bolje da su ugasili recimo RTS, pa da ne mora svakog meseca da placamo pretplatu da bismo gledali Voju, Velju i slicne njima kako obecavaju kule i gradove.
U skladu sa ovakvim velikim "uspesima" ove vlade cemo i glasati na izborima a ja im zelim da uskoro mnogi od njih zavrse pred sudovima kao sto i zasluzuju!
U skladu sa ovakvim velikim "uspesima" ove vlade cemo i glasati na izborima a ja im zelim da uskoro mnogi od njih zavrse pred sudovima kao sto i zasluzuju!