Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Када примакнем прст,руку мобилном телефону у горњем десном углу према иконици сигнала антене искључи се дисплеј све буде црно. На раздаљини од 2 цм цца већ угаси без додиривања телефона, шта је то.
Prvo i osnovno je da kazes koji telefon imas i u kakvom je stanju sam telefon.
U toku poziva postoji senzor koji gasi ekran , posto je isti blizu lica kada pricamo , da ne bi slucajno tvoje lice zadalo komandu da recimo prekine poziv.
Proximity sensor (senzor blizine) na istu foru radi i parking senzor u autu.
Znaci ako to sve ne uspe onda imas softverski ili hadverski bug , problem.
Softverski bug bi trebalo da resi motorola a hw bug na garanciju.
Jednostavno ga das na servis.
A cackao si nesto od opcija ili ti se jednostavno odjednom to poceo da radi ?
Motorola imas neke svoje tweak-ove u sistemu , pa mozda to moze da radi , mada bilo bi glupo , jedino je korisno da taj senzor radi to u toku poziva i to je automatski na svakom telefonu.
A cackao si nesto od opcija ili ti se jednostavno odjednom to poceo da radi ?
Motorola imas neke svoje tweak-ove u sistemu , pa mozda to moze da radi , mada bilo bi glupo , jedino je korisno da taj senzor radi to u toku poziva i to je automatski na svakom telefonu.
Bitno je odrzavanje , cictite ekran , otvore od zvucnika ,mikrofona ... usb port ... samo oprezno , moze lako da se pokvari.
Kako mi volimo da budemo cisti , tako je bitno i da odrzavamo stvari koje koristimo.
Bitno je odrzavanje , cictite ekran , otvore od zvucnika ,mikrofona ... usb port ... samo oprezno , moze lako da se pokvari.
Kako mi volimo da budemo cisti , tako je bitno i da odrzavamo stvari koje koristimo.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.