Gas je na svetskom trzistu jeftiniji za 50% procenata ,nego prosle godine,ali gospodin Skundric kaze da nema osnova da se kod nas snizi cena gasa ,rece da ima i zemalja sa skupljim gasom,samo ne znam gde a nije se udostojio da navede primer,U Holandiji je cena za 1m kubnog gasa oko 20 din,mozda je u nekoj zemlji zapadne evrope nesto skuplji,ali to je par procenata,a kod nas su kaznjeni privatni korisnici sa cenom od 39 din sa PDV-om a za gospodu koji se greju u stanovima daljinskim grejanjem,tj,za toplane je cena 26 dinara,i kukaju da im je skupo grejanje .Pa dokle da mi placamo gospodi u stanovima grejanje,na primer niko od njih nije platio prikljucak,mi u Vrnjackoj banji smo platili prikljucak po 1200 eura,a u Krusevcu je to 450 eura,i plus nas deru sa cenom gasa koji je nekvalitetan ,los za primer sve sto je dalje od severa,jer mi u Vrnjackoj banji nemamo ni filtere,tj odstranjivanje kondenza,vode,i vodene pare pa tako placamo i deo vode ,kako kada ,neki put je ima vise neki put manje po 39 din za kubik,a plus sto se ledi na -6 stepeni znaci da je gas najlosijeg kvaliteta,a placamo kao da je najbolji na svetu.Normalno je a to sam i ocekivao da onaj gospodin ,kako bese ime neke posude, a da Canak,odustane od ideje da svi podelimo cenu gasa .Ako mora da bude najveca cena u evropi, da bi svi u drzavnim preduzecima mogli da imaju od 1000 do 20000 eura plate,pa bar da podelimo taj teret na sve , a ne privatni korisnici koji su cenama prikljucka finansirali gasovod da budu kaznjeni sa najvecom cenom.Prikljucak ,kotao za gas ,uvodjenje gasa u kucu kostalo me je preko 4000 eura i sada sa ovom cenom gasa nema ekonomske racunice da se grejem na gas.Preci cu na struju jer je to jevtinije.
Bravo majstori,demokrate strucnjaci u vladi i ostali bezveznjakovici koji samo sede i daju budalaste izjave ,ali za veliku platu ,a doveli su nas dovde,do dna ,samo ne znamo koliko je dubok mulj.Videcemo kada potonemo u mulj i podavimo se,tj pocrkamo od gladi i hladnoce.
Bravo majstori,demokrate strucnjaci u vladi i ostali bezveznjakovici koji samo sede i daju budalaste izjave ,ali za veliku platu ,a doveli su nas dovde,do dna ,samo ne znamo koliko je dubok mulj.Videcemo kada potonemo u mulj i podavimo se,tj pocrkamo od gladi i hladnoce.