DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Hadži Ludonju hitno treba uputiti na lečenje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od srca sam se nasmejao kad sam pročitao naslov
Crkoh od smeha kada sam pročitao ceo tekst.
Smeh je zdrav za ljude i hvala im što misle na narod u ovim stresnim vremenima.
Ranije se pisana satira zvala kraće - "Jež"
Ма,знам ја да си ти прешла с коња на магарца.Ko ti je rekao da glasam za iste? Ja to nisam izjavila, ne sećam se bar, ne znam odakle ti informacija.
Те будале само служе да би компромитовале било какво озбиљно организовање и да евентуалне заблуделе овце, поштене људе који би бранили своју земљу, скрену на странпутицу.
Да су озбиљна организација већ би их ова наша НАТО полиција похапсила и позатварала и пре него што би дали било какву изјаву за медије или доносили неке позиве.
Мада ако затреба, у некој скорој будућности, могу неког да као затворе чисто онако не би ли створили утисак правих бораца за Косово. Све то у духу старе удбашка школе 70-их и 80-их прошлог века, да кад упадну на неки састанак тзв. "дисидената" највише излемају доушника док остале одведу на информативне разговоре и тиме одагнају сваку сумњу у кртицу.
Иш, сотоно!
Млого си озбиљан.Da ste nekad nesto citali znali bi da nisam Djavo!
Mada ste mozda mali za to stivo! Cita se u 4. srednje!!!
Pitanje je ko je ovde i cuo za Getea?!
[[Darko_91]] :kako nisi djavo kad pise kod djavola?
Кад смо већ код скретања са теме.
Да ли си одабрао деминутив (португалски или италијански?) имена да би умањио свој грех "продаје" или да би га приказао као "симпа" ?
Pa koliko lupetaju ne bi me chudilo da je"Sveta garda" samo negativni propagandni pamflet druge strane(citaj:"proeUropejsko-liberalno-crvene bande) da se diskredituje nasha strana u pregovorima oko statusa.
Ah taj Jočić...Posle njegovih izjava ostanem bez komentara, slicno kao sa Memedovićem...
Ма,знам ја да си ти прешла с коња на магарца.
Са либералне,прешла си на екстремно либералну опцију.Јел` тако?