"Garda svetog cara Lazara" pozvala poslanike u rat

Uf... imaju teslinu bombu.

Zasto se debilima dozvoljava da prave farsu od neceg ovako bitnog?
pa to se i ja pitam zasto drzava kojoj je kao stvarno stalo do Kosova dozvoljava da ovakvi bolesnici kojima je mesto na lecenju dobijaju toliko paznje u medijima .Jos ulaze u skupstinu i dele svoje letke ,pojavljuju se u vestima, mislim to nema u nijednoj ozbiljnoj zemlji bila na istoku ili zapadu da takvi likovi koji pricaju takve nebuloze poklanja takav publicitet i sto je najgore ima neobrazovanih nesrecnika koji nasedaju na tu pricu .:? nazalosto takvi bolesnici su kanda postali deo politicke tradicije u Srbiji setimo se samo Seselja i Zirinovskog i njihovih super-lasera ,pa onda raznih magova i vidovnjaka koji su se takodje borili za "nasu stvar" devedetstih i to sve u udarnom terminu ,samo ispadamo neozbiljni i jos jadniji .

Nego, je li ta Teslina bomba ustvari ono Teslino tajno oružje kojim je svojevremeno pretio Milić od Mačve?
Ako jeste, to je lepo - klupko se odmotava, sad znamo da je bomba. :D

Teslino oruzje - koliko se ja secam - su bili neki zraci smrti ili tako nesto.

sci-fi-6.jpg

Bilo bi donekle logicno da vlast tajno organizuje neku ozbiljnu paramilitarnu jedinicu koja bi bila neki adut na pregovorima - "ne mozemo toliko da popustimo, bice svasta, upasce Garda Kneza Mutimira i napravice lom."

Ovi klovnovi i njihovi zraci smrti... stvarno ne razumem.
Kad je najavljeno formiranje te 'garde' imao sam utisak da je bas to ideja; nekakav pritisak , kao eto i mi nesto pretimo, zveckamo oruzijem, plasimo siptare.....sto moze da bude i adut u pregovorima;
ali ovi likovi su zaista neozbiljni....skoro da su postali kontraadut :roll:

Pa koliko lupetaju ne bi me chudilo da je"Sveta garda" samo negativni propagandni pamflet druge strane(citaj:"proeUropejsko-liberalno-crvene bande) da se diskredituje nasha strana u pregovorima oko statusa.
pa sa obzirom da ih vodi bivsi ili sadasnji poslanik SPSa i da ih podrzava clanstvo SRSa tacno je da su u pitanju oni ljudi kojima smo pre 10 godina vikali "bando crvena" :-D

Сећам се кад су неке пијандуре из мог краја непосредно после бомбардовања основале Ослободилачку српску армију (тзв. ОСА).

Људима су имали за циљ само да мазну неку лову, патриотски настројених грађана и родољуба.

Кад су их похапсили онај несретни Горан Матић (Слобин јуловац и ловац на вештице) дискутовао
је као да су ухапсили неку терористичку групу којој ни Ал-Каида није равна.

Тако и ови несретници. Верујем да пола од њих није честито писмена и да после претрчаних
сто метара постоји опасност да их стрефи инфаркт. Људи основали ''невладину организацију'', мисле да ће да капне нека пара из дијаспоре и грађана који држе до ''Косовског завета''.

Идеални, за замајавање народа и бацања прашине у очи.
Шта ли би само Лазар рекао за ову његову гарду.......

Eh Biljo, kao da vredi govoriti ... SPS i Radikali biće krivi dokle god postoje žuti. Jer, upravo su doleteli na tim parolama. S njima će i odleteti kad neki pristanu da priznaju sebi da su obmanuti ...

Evo, ja priznajem da sam obmanuta. Priznajem, nije sramota pogrešiti. Ali glasati za radikale posle svega je, po mojim kriterijumima, najblaže rečeno - čudno.

Људи основали ''невладину организацију'', мисле да ће да капне нека пара из дијаспоре и грађана који држе до ''Косовског завета''.

Dikane, salu na stranu, ovo je prava pozadina cele price.........banalno, ali tacno....da se mazne neka kinta glupom narodu na proverenu foru, patriJotizma.........

Ali, ta vremena su prosla, a ovi najzatucaniji i najgluplji koji se jos loze na te bajke, ionako nemaju kintu ni za sapun, a kamoli za bombe i puske......

Ако си обманута,зашто и даље гласаш за исте?

Priznaces da je ponuda vise nego siromasna.......ko u "Goricinim" radnjama:D

Zato ja, ovaj puta necu glasati ni za koga......izlazim na izbore, i nacrtacu im veliku karu , preko celog papira.........to bi mogli da pokrenemo odavde, sa ovog foruma, kao akciju "sta mislite o SVIM politicarima u srbiji":D:D:D:D:D

Priznaces da je ponuda vise nego siromasna.......ko u "Goricinim" radnjama:D

Zato ja, ovaj puta necu glasati ni za koga......izlazim na izbore, i nacrtacu im veliku karu , preko celog papira.........to bi mogli da pokrenemo odavde, sa ovog foruma, kao akciju "sta mislite o SVIM politicarima u srbiji":D:D:D:D:D

U jednome se slažem : ponuda nam je očajna ... Ne-glasanje će samo da napravi pometnju - kako napraviti vlast, na osnovu čega ?
Ostaje samo onaj jadni choice : biraj između lošeg i lošijeg ...

Back