"Garda svetog cara Lazara" pozvala poslanike u rat

a jel bi se ulaznice naplacivale ili ne???
ps. mada je glavni problem gde da se smesti taj ZOO:lol:

Na Kosutnjaku,taman da budu blizu kuce Velikog Brata,pa koja vojska pobedi onda masovni ulazak kod Velikog Brata da uniste to grotlo globalizacije...,a ako Garda izadje kao pobednik, onda dobije i bonus nagradu-masovno zlostavljanje onog debelog Mikija koji je antisrbin i simpatizer Nenada Canka...

gledao na telki sinoć...PRESTRAŠNO....:shock::shock::shock:

neznam šta mi je bilo strašnije gledati tu paradu od vojske cara Lazara ili onu nabrijanu Kosovsku vojsku koja se nabrijava sve više i više...:roll:

...čak su naši novinari bili tamo i komična strana ove tragične priče je bila ta da svi odreda albanci sa Kosova koji su davali intervju za hrvatsku televiziju (NovuTV i HRT) od običnog vojnika pa do onog Hašima Tačija (il kako se već zove) svi su pričali ne albanski, ne srpski... već hrvatski da ne kažem da su koristili i neke riječi novokomponovanog hrvatskog jezika8-)

ademe ajd mi taj fenomen objasni

pa zar ni jedno "odvajanje na Balkanu nemože proć a da se ne proleva krv?....

...a kasnije ćemo se opet međusobo "lizat" (da ne upotrijebim neku prostiju riječ) kad svi zajedno budemo u EU kao što smo se i lizali 40 godina u Jugi:shock::roll:

Vi ste taj pricnip vec odanvo izucili preko ante pavelica do NDH i zenge nad srbima, nevidim kako mozes imati oci da gledas ovo sto pises, zasto se uvek hvatas za srpske teme i samog foruma srba? zar nemate nijednu drugu zanimaciju u genocvidnoj vasoj drzavi? Vidim tebi je moto ona narodna: dabogda crkla komsiji krava! Ajde nemoj da lupas vise gluposti na ovom forumu, nisi bas interesantan a ni zabavan!

gledao na telki sinoć...PRESTRAŠNO....:shock::shock::shock:

neznam šta mi je bilo strašnije gledati tu paradu od vojske cara Lazara ili onu nabrijanu Kosovsku vojsku koja se nabrijava sve više i više...:roll:

...čak su naši novinari bili tamo i komična strana ove tragične priče je bila ta da svi odreda albanci sa Kosova koji su davali intervju za hrvatsku televiziju (NovuTV i HRT) od običnog vojnika pa do onog Hašima Tačija (il kako se već zove) svi su pričali ne albanski, ne srpski... već hrvatski da ne kažem da su koristili i neke riječi novokomponovanog hrvatskog jezika8-)

ademe ajd mi taj fenomen objasni

Mozes ti sa ademom zajedno da odete do albanije pa da razmenite lepo vasa iskustva sa ubistvima srba, bice vam odlicna isnipracija za pravljenje istorije po udzbenicima od kulina bana pa.........

pa zar ni jedno "odvajanje na Balkanu nemože proć a da se ne proleva krv?....

...a kasnije ćemo se opet međusobo "lizat" (da ne upotrijebim neku prostiju riječ) kad svi zajedno budemo u EU kao što smo se i lizali 40 godina u Jugi:shock::roll:

Ko kaze da cemo se lizati u EU??? EU ni mi a ni vi a posebno ne Bosmna puna muslija nikada videti necemo.

Ko kaze da cemo se lizati u EU??? EU ni mi a ni vi a posebno ne Bosmna puna muslija nikada videti necemo.

pa nije valjda da je pasulj bio danas na jelovniku torrente:mrgreen:

ući ćemo i to čim vi sad napravite peezdariju s albanjerosima na Kosovu i to svi expressno...

doći će opet s ponudama doduše ne kao 90ih sa nekoliko milijardi dolara pomoći već i još raznoraznim beneficijama...već će nas uzeti pod zagrljaj

jer Europi nije do divljanja u na vratima Eua

Da joj nije do divljanja na vratima EU ne bi podrzavala siptarsku mafiju na KiM a EU nece ni siptare u EU(zato i hoce da KiM postane nezavisno i da sutne siptariju iz EU na kosovo,posebno to nemci nameravaju),Makedonija u kojoj je 30 % siptarije joj isto ne treba,bosna sa balijama takodje jer da hoce balije primili bi Tursku,Srbiju naravno isto ne zele a ni genocidnu Hrvatsku.Zna EU ko su Hrvati.

Back