"Garda svetog cara Lazara" pozvala poslanike u rat

i ja se nadam da ce smoci snage i uhapsiti nekoga poput ovog lika iznad tebe i ljude poput tebe. Na kosovu u makedoniji i dalje postoji uck i ana, dok srbija nema ni svoje regularne vojske, a kamo li neke specijalne za rat protiv terorista i izdajnika! pa eto lepo, sad garda ima vec prvu metu koga da hapsi i salje na dud! Pocecemo sa nekim ljudima odavde!

Pa odavde, dabome, nećemo valjda odande odakle si ti.:lol::lol: Samo uživaj i ništa ne brini. Tebi tamo neće ništa faliti.:roll:

Samo nam objani kako si ti znao za tih tvojih pijanih 58 dana gde se nalazi neko koga nisi tada ni poznavao, niti znao cime se bavi? jel si ti vidovit, ili ti je nesto rod vidovita Zorka? Pre bi reko da si ti za tih 58 dana lezao mrtav pijan u nekoj vukojebini, dok su ljudi poput vodje garde cara Lazara branile tvoje dupe! osim ako nisi ti bio 58 dana u redovima siptara pa si kao toliko informisan gde je ko od srba bio!

Prvo,ja nepijem a drugo tvog nazovi komadanta su u to vreme poznavali svi Cacani jer je svakodnevno klosario po gradu.A,ti bolje poseti psihijatra ako ti je klosar uzor.Za razliku od tebe ja sam bio na Kosovu a nisam se krio pod maminom suknjom!!!Ali,mali si ti ima vramena kad ces da branis otadzbinu!!! :lol::lol::lol:

i ja se nadam da ce smoci snage i uhapsiti nekoga poput ovog lika iznad tebe i ljude poput tebe. Na kosovu u makedoniji i dalje postoji uck i ana, dok srbija nema ni svoje regularne vojske, a kamo li neke specijalne za rat protiv terorista i izdajnika! pa eto lepo, sad garda ima vec prvu metu koga da hapsi i salje na dud! Pocecemo sa nekim ljudima odavde!

Xaxaxa,balavac bezi bre nemoj da me zasmejavas.Glup si bre ko struja!!!! :lol::lol::lol::lol:

Njima to nije važno. Bitno je da postoji neko, makar i čovek tog profila, koji priča besmislice i "pali vatru". .
Ima jedan...Ali on je bar simpatičan:)
images

ocemomileta-naslovna.gif

Prvo,ja nepijem a drugo tvog nazovi komadanta su u to vreme poznavali svi Cacani jer je svakodnevno klosario po gradu.A,ti bolje poseti psihijatra ako ti je klosar uzor.Za razliku od tebe ja sam bio na Kosovu a nisam se krio pod maminom suknjom!!!Ali,mali si ti ima vramena kad ces da branis otadzbinu!!! :lol::lol::lol:

Mali si ti za mene sine, kad si ti mesao po kantama, ja sam bio u bosni 91, pa nesto nekapiram , da li je bosna bila pre kosova ili posle?

Mali si ti za mene sine, kad si ti mesao po kantama, ja sam bio u bosni 91, pa nesto nekapiram , da li je bosna bila pre kosova ili posle?

Pa reko sam ja, da si ti od onih sto se hvale alahu , za rat........:D:D:D
Da nije rata bilo, jos bi cuvao ovce po bosanskim vukoyebinama, u pocepanim "sangajkama":D:D:D......sada si baja do jaja , Gast arbajter, sa veliko G.......:D

Polako, polako druze. Otkud u ovoj prici Davidovic i kakve ja veze imam sa njim?
Ova "garda" bi mogla samo da skodi. Ako je tvoj vodja taj Hadzi Milic, tebi niko ne brani da odes dole i izigravas cirkuzanta. Sa cime ce braniti Kosovo? Recima? Vidis da nam je vojska unistena i da nemamo oruzje za odbranu. Necemo motkama da se tucemo sa Siptarima.
Nemoj pogresno da me razumes, ja cu prvi da stanem u borbene redove za odbranu Kosova, ali nikako sa ludacima.
U vezi "Srpskog marsa".. Ponovo veza sa Davidovicem.

Бели Вуче:)

А који мој ти стоји расистички знак у аватару?

"MUP da zabrani Gardu cara Lazara"
26. novembar 2007. | 16:36 | Izvor: Beta

Beograd -- Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji zatražilo od MUP-a zabranu rada takozvane Garde cara Lazara.

Kako se navodi u saopštenju, komandant garde je za medije rekao da ako Albanci proglase nezavisnost, ta paravojna organizacija "neće ostaviti kamen na kamenu i da neće poštedeti ni albanske žene i decu". Dodaje se da zbog takvih izjava "albanska teroristička organizacija ANA kontroliše teritoriju prema Srbiji" sa obrazloženjem da će sprečiti upad Garde cara Lazara.

"Niko nema pravo da ugrozi mir i pregovarčki proces oko Kosmeta koji je u toku", ističe Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

U saopštenju se, takođe, apeluje na vojne rezerviste iz Prokuplja, Blaca i Kuršumlije da se ne odazovu pozivu na skup koji je Garda cara Lazara najavila za 28. novembar u Merdaru, na administrativnoj liniji prema Kosovu.

Б92

- Imamo specijalnu bombu koju je izmislio srpski naučnik Nikola Tesla, ali ona ipak neće biti bačena na Kosovo jer ćemo Šiptare pregaziti i ovako.
SRBI NE NASEDAJTE N OVAKVE LAZI! TESLA NIJE IMAO NAMERU NIKOG DA UBIJA!
TESLA JE PUNO SVOJIH IZUMA UNISTIO DA SE NE BI ZLOUPOTREBILI!

Raspolažemo naoružanjem koje može da raketira Prištinu sa 80 kilometara - rekao juče je novinarima, ispred zgrade Skupštine Srbije, komandant samozvane Garde svetog cara Lazara, Hadži Andrej Milić.
LAZE, TAKVE RAKETE NEMAJU! A I DA IMAJU PRECNIK KRATERA JE 10m, PA BI NATOVCI BACILI NA NJIH 10X JACU BOMBU, I SRUSILI BI IH KAO DOMINE.
Jočić izjavio je da ne raspolaže informacijama da je "Garda" naoružana i da planira oružane aktivnosti.
U PRAVU JE!

Људи, ово уопште није наивно, из поузданих извора сам сазнао да је Гарда Цара Лазара за протекла 2 дана скупила чак 25 присталица и то по војним областима

- 15 из Ковина
- 10 из Горње Топонице код Ниша

Људи, ово уопште није наивно, из поузданих извора сам сазнао да је Гарда Цара Лазара за протекла 2 дана скупила чак 25 присталица и то по војним областима

- 15 из Ковина
- 10 из Горње Топонице код Ниша
Sve priče koje se vrte po novinama,forumima,i uopšte bilo kakvim medijima su neozbiljne!:roll:

SRBI NE NASEDAJTE N OVAKVE LAZI! TESLA NIJE IMAO NAMERU NIKOG DA UBIJA!
TESLA JE PUNO SVOJIH IZUMA UNISTIO DA SE NE BI ZLOUPOTREBILI!

LAZE, TAKVE RAKETE NEMAJU! A I DA IMAJU PRECNIK KRATERA JE 10m, PA BI NATOVCI BACILI NA NJIH 10X JACU BOMBU, I SRUSILI BI IH KAO DOMINE.

U PRAVU JE!

Uf, hvala ti što si mi otvorio oči... Baš sam bi na milimetar da poverujem da imaju oružje koje 'svijetli i fijuče i bljuje vatru na Šiptare'... :D :D

Back