lapsi
Elita
- Poruka
- 16.516
Imamo OLIX ali nisam nikada postavljala. Dala si mi ideju. Postaviću par dobrih stvari da vidim kako bi to išlo.Da oglasiš na interentu?
U Srb ima sajt kupujem-prodajem, imate možda i vi nešto slično?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo OLIX ali nisam nikada postavljala. Dala si mi ideju. Postaviću par dobrih stvari da vidim kako bi to išlo.Da oglasiš na interentu?
U Srb ima sajt kupujem-prodajem, imate možda i vi nešto slično?
Ma provalim se i sama, no sikiriki!Ja se uvek trudim da gramaticki pisem korektno koliko znam i umem, a sad ako neka rec bode nekome oci izvinjavam se![]()
Ako ih ovdje ne nađeš nećeš nigdje!Јес, вала. Нисам никакав алкос, а гости обично радије пију кафу или сокић, еветнуално пиво, па то за ссвако дружење купим, а стоје неке боце, годинама, а које би ноторним алкосима добро дошле. Али...где наћи ноторног алкоса?
U Beču je to buvljak gde najčešće Romi prodaju. Što se tiče garažne prodaje, ima i toga. Nekada crkva organizuje te prodaje a sav novac odlazi u humanitarne svrhe.Ljudi donesu stvari za prodaju i onda se organizuje nešto nalik garažnim prodajama.Ima ih ali ne toliko kao u Becu.
Маркетинг је кључанЈес, вала. Нисам никакав алкос, а гости обично радије пију кафу или сокић, еветнуално пиво, па то за ссвако дружење купим, а стоје неке боце, годинама, а које би ноторним алкосима добро дошле. Али...где наћи ноторног алкоса?
Da, to redovno gledam. Zaboravljene stvari u skladištu ili sa aerodroma. Opasan biznis. To je već veća lova u pitanju.Kakva bre garažna rasprodaja.. u pitanju su ratovi skladišta
Storage Wars
U bg i ns tako može .Gde će ona ili neko gde se znaju .Ma jok, zabole njih ko si i sta si.
Vec bio pdf mali oglasi ukinuli davnoZanimljiva tema,može biti i korisna.
Krstarica garaža-Kupite-prodajte.![]()
kod nas ti pozoves rome ili na buvljak pa sve poprodajesIdeju za temu sam dobila gledajući garažne rasprodaje u Americi.
Ljudi, koji se sele, koji su naslijedili kuću punu stvari, koje im ne trebaju ili ne znaju šta bi s nekim stvarima, stvari koje ne koriste... postave oglas o tome i navedu datum i vrijeme rasprodaje.
Tu se može naći mnogo dobrih i korisnih stvari s naravno mnogo nižom cijenom nego u prodavnicama.
Meni se to jako dopada i smatram da je korisno i prodavcu i kupcu.
Kod nas toga na žalost nema!
Ne znam ni da li je zakonom to dozvoljeno na našim prostorima?!
To je opasan hobi. Mislim na afričke figure, maske i dr. Afrikanci smatraju da su te njihove maske, figure i dr. veza imeđu ovoga i onoga svijeta. Takođe neke smatraju za amajlije koje donose sreću, a druge smrt!Ne stoje u garaži ali možda ih neko ima i prodao bi mi.
Kupujem figurice i maske,drvene,afrički motivi.
Javite se.![]()
Nisam sujeveran,posedujem puno tih maski i figurica a živ sam,nisu me prokleliTo je opasan hobi. Mislim na afričke figure, maske i dr. Afrikanci smatraju da su te njihove maske, figure i dr. veza imeđu ovoga i onoga svijeta. Takođe neke smatraju za amajlije koje donose sreću, a druge smrt!
Zanimljiv slučaj:
Odgledaj emisiju za svaki slučaj!Nisam sujeveran,posedujem puno tih maski i figurica a živ sam,nisu me prokleli![]()
To je bilo L'Isle-d'Abeau....stao Sam se okupati na neki bazen blizu aerodromaJbg ti si bio u periferiji...ovamo u Parizu te niko nista ne pita....svako gleda svoja posla, ali ovi Francuzi su teski nacionalisti.
Hvala ti,sve je ok.Odgledaj emisiju za svaki slučaj!
U pozorištu često koriste te maske i slične rekvizite, a da ne znaju značenje istih.
Napravi festu da ti rijesimo taj problem.Ako ih ovdje ne nađeš nećeš nigdje!
Ne družim se na način da pozivam prijatelje kući. Družim se u restoranima, kafanama....
Zbog toga svaku flašu pića koju sam dobila iz inostransva slažem na jednu policu. Kao ukras!![]()
Ako su koriscene u ritualima onda su izuzetno opasne.To je opasan hobi. Mislim na afričke figure, maske i dr. Afrikanci smatraju da su te njihove maske, figure i dr. veza imeđu ovoga i onoga svijeta. Takođe neke smatraju za amajlije koje donose sreću, a druge smrt!
Zanimljiv slučaj: