Garažna rasprodaja

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јес, вала. Нисам никакав алкос, а гости обично радије пију кафу или сокић, еветнуално пиво, па то за ссвако дружење купим, а стоје неке боце, годинама, а које би ноторним алкосима добро дошле. Али...где наћи ноторног алкоса?
Ako ih ovdje ne nađeš nećeš nigdje! :D
Ne družim se na način da pozivam prijatelje kući. Družim se u restoranima, kafanama....
Zbog toga svaku flašu pića koju sam dobila iz inostransva slažem na jednu policu. Kao ukras!:D

Јес, вала. Нисам никакав алкос, а гости обично радије пију кафу или сокић, еветнуално пиво, па то за ссвако дружење купим, а стоје неке боце, годинама, а које би ноторним алкосима добро дошле. Али...где наћи ноторног алкоса?
Маркетинг је кључан :mrgreen:

4554.JPEG

Tu su i aukcije antikviteta, koje su veoma interesantne.

U proteklom ratu snage UMPROFOR-a su za bagatelu ilegalno kupovali i iznosili iz zemlje razne umjetničke i druge predmete iz BiH. Ništa nikada nismo znali da cijenimo, tako i sada!

Ideju za temu sam dobila gledajući garažne rasprodaje u Americi.
Ljudi, koji se sele, koji su naslijedili kuću punu stvari, koje im ne trebaju ili ne znaju šta bi s nekim stvarima, stvari koje ne koriste... postave oglas o tome i navedu datum i vrijeme rasprodaje.
Tu se može naći mnogo dobrih i korisnih stvari s naravno mnogo nižom cijenom nego u prodavnicama.
Meni se to jako dopada i smatram da je korisno i prodavcu i kupcu.
Kod nas toga na žalost nema!
Ne znam ni da li je zakonom to dozvoljeno na našim prostorima?!
kod nas ti pozoves rome ili na buvljak pa sve poprodajes

Podržavam ovakve stvari, s obzirom da Srbija nije u EU to i prolazi, ali kada bi tako nešto napravio u Hrvatskoj, ili bilo kojoj drugoj hiperbirokratiziranoj EU državi, siguran sam 100% da bi mi za par sati došla neka inspekcija i na temelju nekog idiotskog zakona opalila kaznu.
Što Pop reče, ispeci u Hrvatskoj dvije litre rakije više nego što je dozvoljeno pravilnikom i inspekcija dolazi da ti probuši kazan.

Пратио сам једно време неку серију, да ли на Docu Tv... bila je zanimljiva i iz razloga što su garažni prodavci sarađivali jedni sa drugima, pošto su im garaže bukvalno poređane jedna do druge, te ako neko misli da može prodati neki predmet za veću sumu novca, onda ga kupi od komšije.

Back