soko stark
Ističe se
- Poruka
- 2.782
Balkanski mentalitet , omah bi proglasili lujkom , bedom ..."Garage sale" u Srbiji kao takav ne postoji, ali te ništa ne sprečava da ga napraviš sam(a).
To je tamo zabava .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Balkanski mentalitet , omah bi proglasili lujkom , bedom ..."Garage sale" u Srbiji kao takav ne postoji, ali te ništa ne sprečava da ga napraviš sam(a).
To ne znam i nisam sigurna?!Zakon te ne sprečava da prodaš/kupiš đuture, na neviđeno, kompletan invertar neke kuće/garaže/podruma.
Ma jok, zabole njih ko si i sta si.Balkanski mentalitet , omah bi proglasili lujkom , bedom ...
To je tamo zabava .
Ma šta te briga. Treba uvek ići protiv svih međeda! 'Zinata!Balkanski mentalitet , omah bi proglasili lujkom , bedom ...
To je tamo zabava .
Vidjao Sam ih u onim kamp naseljimaIma ih ali ne toliko kao u Becu.
Slažem se.Balkanski mentalitet , omah bi proglasili lujkom , bedom ...
To je tamo zabava .
Ja znam i siguran samTo ne znam i nisam sigurna?!

Vidjao Sam ih u onim kamp naseljimaIma ih ali ne toliko kao u Becu.
Sada vise ima ukrajinacaMa ima ih svuda.
U Lijezu su me opljackali a u Lionu me startovao neki bosanac opet bi da ratujeNikad nisam imao problema u inostranstvu, hoce neki put neki crnci nesto da pitaju, smaraju ali generalno nisam imao problema...pre cu imati problema u smrdljivi Krusevac.
Сад се то ради онлајн. Преко сајта Купујем-продајем.Ideju za temu sam dobila gledajući garažne rasprodaje u Americi.
Ljudi, koji se sele, koji su naslijedili kuću punu stvari, koje im ne trebaju ili ne znaju šta bi s nekim stvarima, stvari koje ne koriste... postave oglas o tome i navedu datum i vrijeme rasprodaje.
Tu se može naći mnogo dobrih i korisnih stvari s naravno mnogo nižom cijenom nego u prodavnicama.
Meni se to jako dopada i smatram da je korisno i prodavcu i kupcu.
Kod nas toga na žalost nema!
Ne znam ni da li je zakonom to dozvoljeno na našim prostorima?!
Jbg ti si bio u periferiji...ovamo u Parizu te niko nista ne pita....svako gleda svoja posla, ali ovi Francuzi su teski nacionalisti.U Lijezu su me opljackali a u Lionu me startovao neki bosanac opet bi da ratuje
Nije baš tako. Ja imam gomilu očuvanih torbica koje ne koristim, slika, figurica, alata za koji i ne znam čemu služi, poklona koji mi se ne dopadaju i koji još stoje upakovani, boca pića koje mi ne trebaju, ispravnih telefona...To ima smisla u razvijenim državama a Srbija je propala kolonija. Ovde po podrumima možeš da nađeš samo krš i niko nema interes da od toga pravi neki (šou)biznis.
Tu sam svasta nakupovao i nove i polovne stvari.Сад се то ради онлајн. Преко сајта Купујем-продајем.
Nije to to. Ovo je zanimljivije pogotovo kada si u penzionerskim danima, pa malo popričaš sa ljudima, nekome nešto i pokloniš, razmjeniš....Сад се то ради онлајн. Преко сајта Купујем-продајем.
Извињавам се што звучим као граматички нациста, али ово "гланц" ми увек боде очи.Moj cale nasao glanc nov telefon nokia 6210 navigator u kutiji i naravno uzeo, ja sam ga posle koristio.
Nebitno, ne opterecujem se, ovde pisem opusteno za to mi forum i sluzi.Извињавам се што звучим као граматички нациста, али ово "гланц" ми увек боде очи.
Није гланц ново, као изгланцано, већ ганц ново, од немачког ganz neu (потпуно ново).
I ja sam to zapazila, ali da ne cjepidlačim sada...Извињавам се што звучим као граматички нациста, али ово "гланц" ми увек боде очи.
Није гланц ново, као изгланцано, већ ганц ново, од немачког ganz neu (потпуно ново).
za ovo mož se dogovorimoboca pića koje mi ne trebaju,
Nije to to. Ovo je zanimljivije pogotovo kada si u penzionerskim danima, pa malo popričaš sa ljudima, nekome nešto i pokloniš, razmjeniš....
Јес, вала. Нисам никакав алкос, а гости обично радије пију кафу или сокић, еветнуално пиво, па то за ссвако дружење купим, а стоје неке боце, годинама, а које би ноторним алкосима добро дошле. Али...где наћи ноторног алкоса?boca pića koje mi ne trebaju,
Ja se uvek trudim da gramaticki pisem korektno koliko znam i umem, a sad ako neka rec bode nekome oci izvinjavam seI ja sam to zapazila, ali da ne cjepidlačim sada...![]()
Nije baš tako. Ja imam gomilu očuvanih torbica koje ne koristim, slika, figurica, alata za koji i ne znam čemu služi, poklona koji mi se ne dopadaju i koji još stoje upakovani, boca pića koje mi ne trebaju, ispravnih telefona...