Garažna rasprodaja

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lapsi

Elita
Poruka
16.516
Ideju za temu sam dobila gledajući garažne rasprodaje u Americi.
Ljudi, koji se sele, koji su naslijedili kuću punu stvari, koje im ne trebaju ili ne znaju šta bi s nekim stvarima, stvari koje ne koriste... postave oglas o tome i navedu datum i vrijeme rasprodaje.
Tu se može naći mnogo dobrih i korisnih stvari s naravno mnogo nižom cijenom nego u prodavnicama.
Meni se to jako dopada i smatram da je korisno i prodavcu i kupcu.
Kod nas toga na žalost nema!
Ne znam ni da li je zakonom to dozvoljeno na našim prostorima?!

Ideju za temu sam dobila gledajući garažne rasprodaje u Americi.
Ljudi, koji se sele, koji su naslijedili kuću punu stvari, koje im ne trebaju ili ne znaju šta bi s nekim stvarima, stvari koje ne koriste... postave oglas o tome i navedu datum i vrijeme rasprodaje.
Tu se može naći mnogo dobrih i korisnih stvari s naravno mnogo nižom cijenom nego u prodavnicama.
Meni se to jako dopada i smatram da je korisno i prodavcu i kupcu.
Kod nas toga na žalost nema!
Ne znam ni da li je zakonom to dozvoljeno na našim prostorima?!
U Francuskoj samo izbace ono sto im ne treba na jednom mestu i ljude posle kupe i tu ima dobre stvari da se nadju.

U Francuskoj samo izbace ono sto im ne treba na jednom mestu i ljude posle kupe i tu ima dobre stvari da se nadju.
Da, to sam vidjela u Berlinu. Jednom sam šetala i naišla na nekakve, na taj način ostavljene stvari. Bio je tu i kofer. Odličan i neoštećen. Tako rado sam ga htjela uzeti, ali me bilo sramota. Naš glupi mentalitet. Kada sam došla u stan pojela sam se od muke što ga ne uzeh!

Back