Garancija za polovan automobil, koliko ima smisla?

Odlično je to zamišljeno ko ozbiljno radi sa automobilima nego većina propere sonom kiselinom auto, popuni lažnu servisnu knjižicu i sede čekaju PARE!

E toga više nema.
Samo ga ti peri sonom kiselinom. Ja necu i samo tocokove cu ds operem kad za to ima potrebe.
A to popunjavanje lazne servisne ti je u glavi samo tako kao da niko od kupaca ne moze otici u ovlasceni servis i proveriti jel to zaista tako.
Ali tebe mrzi da trosis gorivo do ovlascenog jer to je veliki trosak i zato ovako lupetas.
I sta bi trebalo da rade prodavci kad doteraju auto majke ti rodjene?
Da dube na glavi da bit ti bio zadovoljan?
Normalno da ce da sede i da cekaju a to sto ti nisi sposoban da imas takav posao to je tvoj problem nego vidim lupas cekicem po prstima.
 
Ti to bolje znas sa svoja dva auta za 25 godina od mene koji redovno imam kupce koji pitaju sa sve i svja pa zamili i za servisnu i podrobno je pregledaju.
Koliki retard mozes biti pa da ako ti je nesto sumnjivo da ne odes u ovlasceni servis i proveris tu servisnu knjizicu?
Mnoga moja kola imaju servisne ali priznajem da neka i nemaju ali ja ih ne pavim kako ti to mislis nego ostavljam kupcu da proceni da li je kilometraza prava ili ne.
Sto je najgore ja ima pokazujem u nekim slucajevima servisnu,fiskalne racune sa specifikacijom delova iz ovlascenog servis i oni opet pitaju jel prava kilometraza.
Tako da to potice samo od trolova kao sto si ti koji svima remetis nadu da postoje i posteni prodavci.
Ali to je tvoj cilj jer si kvaran covek a to ce ti naplatiti onaj gore jednog dana. Za to se ne brini.
 
Ne ide garancija na sva vozila..Niko neće prodavati 20g star auto pod garancijom to nema ni u EU ..Tamo gde može garancija su mlada odrzavana auta na koja se opet uradi osiguranje. Tako da kad se nešto pokvari garaza zaraduje ..Osiguranje plaća delove -50% i punu satnicu rada..Osiguranje na vozilo plaća kupac..Tako to rade u EU ..Niko od njih ti neće dati svoju garanciju niti ce on licno stajati iza nekog auta ma koliko mlad bio..Taj zakon je prepisan tako da će verovatno biti isto za ozbiljnije salone
 
Naravno da ne moze kad te kilometre niko nikad nije video u Srbiji na kolima iz uvoza.
Moj licni rekord je 560k km na jednom Pasatu da sam uzivo video a Pasat je izgledao besprekorno.
A sto se tice tih krseva od 20 godina eto okacio sam Toyotu Yaris pre neki dan u jako lepom stanju a moze da parira tvom plastikaneru koji je presao koliko je presao i opet ce ga pojesti za dorucak i sahranice ga a ima servisnu knjizicu iz CH gde pise broj telefona servisa koji ju je odrzavao i ko je dokon moze da proveri sve. Ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da neko proverava po broju telefona i do sad se sve poklopilo i kupac je kupio auto jer ga niko nije varao.
 
Sad skoro su mi vratili i kompletan pdv od uvoza auta tako da me izađe smešno.
Trebalo im je 14 godina da ti vrate PDV? :zcepanje:
Znas i ja na Puntu 1,2 2003 nisam nista ulagao 5 godina a evo voze ga jos dve godine prijatelji i oni nista nisu ulagali sem servisa.
A placen Punto 1300€.
Kad ce njemu da padne cena?
Ja sam i zaradio na njemu posle tih 5 godina sam ga prodao za 2000 tako da je taj tvoj najobicnija kesa naspram ovog jer si ga platio 6x vise.
 

Back
Top