- Poruka
- 237.298
Bilo je priča na drugim temama pa je premešteno - dakle koliko ima smisla i kad uopšte treba da postoji garancija na polovni automobil?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolika je garancija na delove koji su ugrađeni pri velikom servisu?Pa jednostavno je dule kako ne kapiraš, ima servisnu, tek urađen veliki servis: garancija 2 godine.
Smanjio km, falsifikovao veliki servis: ćorka.
E, pa nije tako jednostavno. Prvo - ako je neko uradio veliki servis pre godinu dana, a sad prodaje auto kako on može da garantuje da će na primer samo ti delovi trajati još dve godine, odnosno ukupno 3?Zakonski je propisano dve godine osim ako drugačije nije napomenuto. Isti su zakoni svuda nemoj da brineš. I delovi nisu original da se razumemo nego od proverenih dobavljača barem sam ja tako zaključio po kaišu.
Na ovaj način se jednostavno izbegavaju gomile prevara sa polovnjacima. Mogu preprodavci i dalje da rizikuju ali na svoju štetu.
Ali koga kad ne važi više garancija za te delove?Ne znam šta pokušavaš garancija na ugrađene delove traje dve godine od ugradnje tj izdavanja završnog računa. Šta će vlasnik da radi sigurno neće da prodaje siguran auto nego će dobro da razmisli dal mu se isplati da menja. Ugl niko ne prodaje dobar auto nego pred ulaganja.
Drugo ako se nešto desi u periodu od dve godine zna se koga ćeš za gušu da uhvatiš i nadoknadiš havariju od 2000-3000 evra.
Isto kao i za polovan tv ili cipeleBilo je priča na drugim temama pa je premešteno - dakle koliko ima smisla i kad uopšte treba da postoji garancija na polovni automobil?
Imaš toga na pa sajtu ljudi nude i kredite i velike servise. Ima ozbiljnih preprodavaca koji na placevima imaju i servis. Ti kao da si protiv?E ovo prvi put čujem da je neko ugovorio prodaju i onda radio veliki servis.