GADLJIVOST......!

Posebno sam gadljiv prilikom jela.
Ne samo kad nađem dlaku,već i na neurednost.
Bilo koje vrste.
Čak mi se gubi apetit ako sto nije sređen.....
Ne znam,možda po malo i robujem preteranoj pedanteriji.

jao prepoznah sebe,i ja sam uzasno pedantna,ali mislim da pretendujem na bolesno pedantna...
smilie_girl_115.gif

ps.nesanica hm?

Штас то појо у цик зоре? :lol:

Гадљив јесам, исто длаке, непријатни мириси, бубашвабе у пекари!
Људи који смрде су ипак на трону одвратности..

Штас то појо у цик зоре? :lol:

Гадљив јесам, исто длаке, непријатни мириси, бубашвабе у пекари!
Људи који смрде су ипак на трону одвратности..

Ništa.
Ja ujutro kafenišem,a doručkujem u 5 posle podne.
Trenutno pijem sok od cvekle sa limunom.
Nego,onako,spontano mi naum pade to sa gadljivošću....
Pa,ko velim,aj' da metem ....!

Nisam preterano gadljiv, i smaraju me osobe koje se gade i preteruju u vezi toga.
Da ste ikad osetili miris lesa....zivotinjskog ili cak covecijeg, znali bi sta je smrad.
Ovako, jedino kada koljem ribu tera me da povracam...ali cim joj ispraznim stomak, o.k. je opet sve. :cool: :mrgreen:

Nisam preterano gadljiv, i smaraju me osobe koje se gade i preteruju u vezi toga.
Da ste ikad osetili miris lesa....zivotinjskog ili cak covecijeg, znali bi sta je smrad.
Ovako, jedino kada koljem ribu tera me da povracam...ali cim joj ispraznim stomak, o.k. je opet sve. :cool: :mrgreen:

Riba smrdi vrlo neprijatno.
Kad se uđe u ribarnicu,prosto te ošine po tintari.
K'o maljem.

normalno je da je svako gadljiv na necistocu na stolu sa kojeg treba da pojede obrok..
a one dodatne sitnice koje nas izdvajaju ..
gadljiva sam na miris zumanca na sudovima iz kojih treba da jedem ili pijem..
moje brat je kao klinac voleo svako jutro da umuti zumanac sa secetom..on je u tome uzivao, a meni se od toga zeludac podizao..
da je bar za to koristio samo jednu solju..svoju..nego je neselektivno mutio u svemu sto mu dodje pod ruku - cinijice, case, solje za caj i belu kafu, soljice za kafu..
kad god bih posle njega sipala mleko u casu koju pre nisam pomirisala, preseo bi mi i dorucak i to mleko koje je trebalo da popijem..
imam razvijen njuh..bas..postoje dani u toku meseca kad su mi hormoni u posebnoj ravnotezi da osecam miris hlora u vodi sa cesme..i to onako iritirajuce..
i ta osobina nije ni malo pohvalna, naprotiv..pravi mi problem jer sve moram da njusnem pre nego sto pojedem..
cak i ljude po njuhu detektujem i uvek se ispostvi da sam ok sa onima ciji mi miris prija,a nisam sa onim drugim..

normalno je da je svako gadljiv na necistocu na stolu sa kojeg treba da pojede obrok..
a one dodatne sitnice koje nas izdvajaju ..
gadljiva sam na miris zumanca na sudovima iz kojih treba da jedem ili pijem..
moje brat je kao klinac voleo svako jutro da umuti zumanac sa secetom..on je u tome uzivao, a meni se od toga zeludac podizao..
da je bar za to koristio samo jednu solju..svoju..nego je neselektivno mutio u svemu sto mu dodje pod ruku - cinijice, case, solje za caj i belu kafu, soljice za kafu..
kad god bih posle njega sipala mleko u casu koju pre nisam pomirisala, preseo bi mi i dorucak i to mleko koje je trebalo da popijem..
imam razvijen njuh..bas..postoje dani u toku meseca kad su mi hormoni u posebnoj ravnotezi da osecam miris hlora u vodi sa cesme..i to onako iritirajuce..
i ta osobina nije ni malo pohvalna, naprotiv..pravi mi problem jer sve moram da njusnem pre nego sto pojedem..
cak i ljude po njuhu detektujem i uvek se ispostvi da sam ok sa onima ciji mi miris prija,a nisam sa onim drugim.
.

Ovu osobinu i ja imam hahaha

Ja izbegvam javne toalete... sve pliva u nekoj vodi,prljavo od rukohvata do wc solje... uh :roll:

Najzapušteniji (najzasraniji) javni toalet
video sam na iračko - kuvajtskoj granici, u krugu carinarnice.
Mesto se zvalo Safwan.
Bilo zasrano sve od ulaznih vrata do kabina bez vrata.
Nivo govvana do gležnja.....
Užasnije od užasa.
Taj utisak se ne može prepričati.
I na tom prelazu bio sam četiri dana zadržan,pri povratku
iz Kuvajta,jer sam na srpskom opsovao cariniku majku zbog
sporosti.
A,Arapin razumeo,jer studir'o u Sarajevu.
Uzeo mi pasoš,tražio da se preparkiram i odrezao kaznu.
Čak nije jebbavao nikoga od kolega,pa ni svog šefa,da me pusti.
Tad sam se uplašio da ću kosti ostaviti u nekakvoj blikoistočnoj
vukojebini među ludacima i brdima govvana......!

Poslednja izmena:
Najzapušteniji (najzasraniji) javni toalet
video sam na iračko - kuvajtskoj granici, u krugu carinarnice.
Bilo zasrano sve od ulaznih vrata do kabina bez vrata.
Nivo govvana do gležnja.....
Užasnije od užasa.
Taj utisak se ne može prepričati.
I na tom prelazu bio sam četiri dana zadržan,pri povratku
iz Kuvajta,jer sam na srpskom opsovao cariniku majku zbog
sporosti.
A,Arapin razumeo,jer studir'o u Sarajevu.
Uzeo mi pasoš,tražio da se preparkiram i odrezao kaznu.
Čak nije jebbavao nikoga od kolega,pa ni svog šefa,da me pusti.
Tad sam se uplašio da ću kosti ostaviti u nekakvoj blikoistočnoj
vukojebini među ludacima i brdima govvana......!

Tako je to kad nam je jezik brzi od pameti.. :dash:
Dobro si se izvukao Indiana Jones. :klap:

Elem kad smo kod njuskanja i mirisa... imam jednu drugaricu koja uvek onako se oseca pod pazuhom... sve je na njoj cisto,uredno ali cim se oznoji strasno... Mislila sam da se ja tripujem jer imam pojacan njuh ali poceli i muskarci da primecuju,pa meni kazu "koja ti je ova smrdljiva" Nije to toliko smesno,koliko je uzasno neprijatno. Meni je neprijatno da joj skrenem paznju da se devojka ne uvredi,pritom nije mi bas bas prijateljica pa da imam tu slobodu.
Ne znam sto sam ovo napisala,valjda ima veze sa temom.

Гадљив сам и на подгрејано печење, јагњетину и смрде ми принцез крофне...Оне имају специфичну комбинацију лимуна и ваниле и оног теста капице, пре бих јео ћебе него п.крофне :lol:
Не би их пробао за живу главу.
И да, гадљив сам на кору од брескве, гадно ми да је пипам суву лол

Гадљив сам и на подгрејано печење, јагњетину и смрде ми принцез крофне...Оне имају специфичну комбинацију лимуна и ваниле и оног теста капице, пре бих јео ћебе него п.крофне :lol:

:hahaha:

Tako je to kad nam je jezik brzi od pameti.. :dash:
Dobro si se izvukao Indiana Jones. :klap:

U mom "skromnom" životnom iskustvu ima na
desetine sličnih pikanterija.
Bilo je i "gušćih" momenata.
Ali,nikada,ama baš nikada nisam potonuo.
Kad je to vađenje iz sosova postala,takoreći, rutina i izvesnost,
stvorila se prisilna misao da pokušam sa dubljom analizom tog fenomena.

Došao sam do saznanja (ćvrsto sam ubeđen) da iza mojih
leđa postoji moj anđeo čuvar.
Kojeg ne vidim,ali sigurno postoji.
On me ne da.
A,onome ko ga poslao - neizmerno hvala !

Za moju ličnu sramotu,u Crkvi nisam bio 3 x u životu.
Znam dosta o religiji,ali je lično ne primenjujem.
A,trebalo bi.....

Jagnjetinu i ja ne volim zbog tog intenzivnog mirisa....prasetinu ne odbijam, ni toplu ni hladnu. :mrgreen:

Breskva? Tebra, mene breskva podseca na nesto sto bas volim da stavljam u usta. :rumenko: :lol:

Back