Gadafijeva seksualna robinja napisala knjigu o svojoj Golgoti

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.674

U 15. godini su me SILOM ODVELI U GADAFIJEV HAREM!​

Gurnuli su me u njegovu sobu, BIO JE POTPUNO GO i tu​

je počela MOJA GOLGOTA:​

"Biću tvoj tata, brat i ljubavnik"​

Kada je imala samo 15 godina Soraju je primetio nekadašnji libijski vođa Muamer el Gadafi dok je bio u poseti u njenoj školi.
Gadafi nije oklevao da dobije ono što želi - ubrzo je poslao svoje ljude da mu dovedu devojčicu iz njenog doma u Sirtu.
Ona je, kao i mnogo drugih devojaka, silom postala Gadafijeva seksualna robinja i deo njegovog harema.

Screenshot_100.png

Sorajina ispovest se verovatno ne razlikuje umnogome od gorkih, užasavajućih priča drugih devojaka, ali je njena ugledala
svetlo dana u knjizi "Gaddafi's Harem: The Story of a Young Woman and the Abuses of Power in Libya" francuske novinarke
Anik Kožan.
Soraja, čiji je pravi identitet zaštićen ovim pseudonimom, je bez zadrške i vrlo detaljno opisala svoje tragično iskustvo, a u
knjizi je potkrepljeno svedočenjima ljudi koji je poznaju i drugih devojaka iz harema.

Ovo je odlomak iz knjige u kome Soraja opisuje trenutak kada je tek stigla u hram i suočila se sa novim životom.

"Vozili smo se dosta dugo. Nisam imala pojam o vremenu, ali izgledalo mi je da traje beskonačno.
Napustili smo Sirt i prošli kroz pustinju. Gledala sam pravo ispred sebe, ne usuđujući se da postavljam bilo kakava pitanja.
A onda smo stigli u u neku vrstu logora. Bilo je nekoliko šatora i ogromna prikolica, odnosno veoma luksuzan kamper kombi.
Mabruka je krenula ka kamperu, pokazujući mi da je pratim, a u drugom automobilu, koji je napuštao to mesto, učinilo mi se
da vidim jednu od devojčica iz škole koja je takođe izabrana da pozdravi vođu prethodnog dana. To je trebalo da me umiri,
ali me je ipak obuzeo neopisiv osećaj straha kada sam ušla u kamper. Kao da se celo moje biće borilo protiv ove situacije.
Kao da sam intuitivno znala da se događa nešto veoma, veoma loše.

Gadafi je bio unutra, sedeo je na crvenoj stolici za masažu i držao daljinski upravljač. Izgledao je kao car.
Napravila sam korak napred kako bih mu poljubila ruku, koju je on ovlaš pružio, dok je gledao u stranu.

"Gde su Faiza i Selma?", razdraženim glasom upitao je Mabruku.
"I one dolaze", kratko je odgovorila.

Bila sam zapanjena. Nije me ni pogledao, kao da nisam postojala.
Prošlo je nekoliko minuta, nisam znala šta da radim sa sobom.

Konačno je ustao i upitao me: "Odakle je tvoja porodica?".

"Iz Zlitena", rekla sam.
Lice mu je ostalo bezizražajno.

"Pripremi je", zapovedio je i izašao iz sobe.
Mabruka mi je pokazala da sednem na klupu u uglu sobe.

Aham i sve je to sigurno neka američka novinarka istražila i objavila, aj sad nešto ima li o Bušu, Obami i ostalim pedofilima?
Inače sad je Libicima strava super stanje u državi kad im je došla demokratija i sloboda
to sto je Srbija podrazala gadafijevu borbu protiv smrdljivog natoa, ne znaci da tata muamer nije voleo da jebbe devojcice ;)

U 15. godini su me SILOM ODVELI U GADAFIJEV HAREM!​

Gurnuli su me u njegovu sobu, BIO JE POTPUNO GO i tu​

je počela MOJA GOLGOTA:​

"Biću tvoj tata, brat i ljubavnik"​

Kada je imala samo 15 godina Soraju je primetio nekadašnji libijski vođa Muamer el Gadafi dok je bio u poseti u njenoj školi.
Gadafi nije oklevao da dobije ono što želi - ubrzo je poslao svoje ljude da mu dovedu devojčicu iz njenog doma u Sirtu.
Ona je, kao i mnogo drugih devojaka, silom postala Gadafijeva seksualna robinja i deo njegovog harema.

Pogledajte prilog 1377057

Sorajina ispovest se verovatno ne razlikuje umnogome od gorkih, užasavajućih priča drugih devojaka, ali je njena ugledala
svetlo dana u knjizi "Gaddafi's Harem: The Story of a Young Woman and the Abuses of Power in Libya" francuske novinarke
Anik Kožan.
Soraja, čiji je pravi identitet zaštićen ovim pseudonimom, je bez zadrške i vrlo detaljno opisala svoje tragično iskustvo, a u
knjizi je potkrepljeno svedočenjima ljudi koji je poznaju i drugih devojaka iz harema.

Ovo je odlomak iz knjige u kome Soraja opisuje trenutak kada je tek stigla u hram i suočila se sa novim životom.

"Vozili smo se dosta dugo. Nisam imala pojam o vremenu, ali izgledalo mi je da traje beskonačno.
Napustili smo Sirt i prošli kroz pustinju. Gledala sam pravo ispred sebe, ne usuđujući se da postavljam bilo kakava pitanja.
A onda smo stigli u u neku vrstu logora. Bilo je nekoliko šatora i ogromna prikolica, odnosno veoma luksuzan kamper kombi.
Mabruka je krenula ka kamperu, pokazujući mi da je pratim, a u drugom automobilu, koji je napuštao to mesto, učinilo mi se
da vidim jednu od devojčica iz škole koja je takođe izabrana da pozdravi vođu prethodnog dana. To je trebalo da me umiri,
ali me je ipak obuzeo neopisiv osećaj straha kada sam ušla u kamper. Kao da se celo moje biće borilo protiv ove situacije.
Kao da sam intuitivno znala da se događa nešto veoma, veoma loše.

Gadafi je bio unutra, sedeo je na crvenoj stolici za masažu i držao daljinski upravljač. Izgledao je kao car.
Napravila sam korak napred kako bih mu poljubila ruku, koju je on ovlaš pružio, dok je gledao u stranu.

"Gde su Faiza i Selma?", razdraženim glasom upitao je Mabruku.
"I one dolaze", kratko je odgovorila.

Bila sam zapanjena. Nije me ni pogledao, kao da nisam postojala.
Prošlo je nekoliko minuta, nisam znala šta da radim sa sobom.

Konačno je ustao i upitao me: "Odakle je tvoja porodica?".

"Iz Zlitena", rekla sam.
Lice mu je ostalo bezizražajno.

"Pripremi je", zapovedio je i izašao iz sobe.
Mabruka mi je pokazala da sednem na klupu u uglu sobe.
Било би одвратно да је то истина и да ја сад то негирам. Не знам нити желим али морамо и узети у обзир да је гадафи био непријатељ америке и да је много пропаганде против њега. Што смо и ми сами као народ осетили на својој кожи и осећамо, или нпр Мајкл Џексон...

Било би одвратно да је то истина и да ја сад то негирам. Не знам нити желим али морамо и узети у обзир да је гадафи био непријатељ америке и да је много пропаганде против њега. Што смо и ми сами као народ осетили на својој кожи и осећамо, или нпр Мајкл Џексон...
nista se ne veruje njima, niti treba da im se veruje
to zna svako ko ima makar gram mozdane mase

igrom slucaja poznajem vise lica koji su radili za gadafija i mogu odgovorno da kazem da je sve ovo laz i propaganda
i cista izmisljotina

ovo retroaktivno blacenje mrtvog gadafija je orkestrirano svi znamo gde i zasto
ma da... verujem da su ljudi koje znas bili "na prs' u bulju" ortaci sa Gadafijem, ako oni kazu da Gadafi nije voleo da kara maloletice, nema razloga da ne verujemo u to!

igrom slucaja poznajem vise lica koji su radili za gadafija i mogu odgovorno da kazem da je sve ovo laz i propaganda
i cista izmisljotina

ovo retroaktivno blacenje mrtvog gadafija je orkestrirano svi znamo gde i zasto
upravo.

moj matori je radio u libiji lalovicevu pustinjsku ladju i bili su primljeni na dvoru kod gadafija kao carevi jer su iz srbije. sve ono sto je i tada kolalo kao saputanje o njemi bila je laz. a kome verovati nego najrodjenijem koji je prosao ceo svet i upoznao na stotine mocnih faca.

upravo.

moj matori je radio u libiji lalovicevu pustinjsku ladju i bili su primljeni na dvoru kod gadafija kao carevi jer su iz srbije. sve ono sto je i tada kolalo kao saputanje o njemi bila je laz. a kome verovati nego najrodjenijem koji je prosao ceo svet i upoznao na stotine mocnih faca.
pa eto,
ja necu da navodim ljude i poslove koje su obavljali ali sam siguran da to sto pricaju nije bila istina
znaci gadafi je brinuo cak i o posluzi i bio covek jedan u milijardu

uostalom neka uporede kako im je bilo za vreme gadafija i kako im je sada
stvar jasna

pa eto,
ja necu da navodim ljude i poslove koje su obavljali ali sam siguran da to sto pricaju nije bila istina
znaci gadafi je brinuo cak i o posluzi i bio covek jedan u milijardu

uostalom neka uporede kako im je bilo za vreme gadafija i kako im je sada
stvar jasna
gdin bio uvek. kozer, diplomata, maniri... to je ono sto se secam.

bio im benzin i nafta 10 centi litar. svaki mladi bracni par koji zelu da stupi u brak 50.000 dolara kao prezent od drzave. bolesti koje nisu mogu da lece u libiji , takve ljude su slali u svajcarsku na lecenje. iz moje branse kada su osnivali filmski centar u tripoliju, svakom starncu davali nenormalne benefite, a ako ima porodicu jos i vece.

posle pustinjske oluje...benzin najskuplji na svetu, sve razoreno i poljackano od amerikanaca i francuza, ni govora o benefitima za mlade bracne parove... lecenje u svajcarskoj...ne zasmejavajte me. ali zato propaganda da je bip zlikovac, ide do plafona.

a samo je hteo da izbaci dolar i zameni ga zlatnim dinarom u transakcijama.

Ne bi bio spreman staviti šapu u vatru da Gadaffi nije volio maloljetnice, ali ovo mi više vuče na propagandu, nego na istinu.

Mogli bi malo i o židovskom silovatelju maloljetnica Polanskom, koji je za svoje seksualne eskapade dobio potpunu amnestiju.
za gadafija to ne verujem nista
jos za vreme njegovog zivota na diskaveriju su prikazivali film o satro pobegloj seksualnoj robinji koja se ispoveda
a prica puna rupa...

a sto se tice maloletnica i zena
pa to je uvek i svuda bilo i bice
uvek su se bacale i pred i pod noge mocnih ljudi

za polanskog ne znam to
ali svakako ako je istina zivot mu nije ostao duzan obzirom da znamo sta mu se desilo

Back