snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
koliko verujete istoj prici ? kod sve torjice navedenih besplatno skoovanje u inostranstvu.. stanovi za dz za mlade bracne parove..odjebalo mmf i strane banke...
ISTA PRICA...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ко је цоби?Cobijem
ко је цоби?
није баш копи пејст, Лукашенко је поломио нато заговараче "револуције".. искрено нато је испао смешан у белорусији! против кандидат не сме да се врати у земљу коју хоће да води??? дај втф!
тако нато хоће добро!
заборавили сте покојог председника , прву жртву новог светског поретка .човека који је први устао и рекао :"Не, не дам своју земљу и народ сатанистима "
заборавили сте покојог председника , прву жртву новог светског поретка .човека који је први устао и рекао :"Не, не дам своју земљу и народ сатанистима "
Što se njega tiče ja se samo sećam :Zaboravili ste Basara al Asada i on je kao i Sadam jedan od vodja arapske socijalisticke partije BAAS
koliko verujete istoj prici ? kod sve torjice navedenih besplatno skoovanje u inostranstvu.. stanovi za dz za mlade bracne parove..odjebalo mmf i strane banke...ISTA PRICA...
Prorocanstvo se ostvarilo Slobo je bio 100% u pravuJa se sećam da je neuspešno prorokovao potpuni raspad Srbije i nestanka srpskog naroda ako bude skinut s vlasti. Mnogi od vas veruju da se to proročanstvo ostvarilo.
Ја сам из Ужица али је моја мајка из Ниша. Узми пример Ниша. Град који је био гигант од индустрије. Сведен је на ниво Брзе Паланке уз границу са Бугарском. Једино што ради је фабрика дувана јер су је узели странци а зна се на чему се данас убија највећа лова у Србији. Пропала машинска индустрија Ниш, пропала електронска индустрија Ниш. Пропао "Нитекс" конфекцијска индустраија. Град већи од Бања Луке а плате ко у Ужицу. Осим у дуванској индустрији где су 60 000 дин.Prorocanstvo se ostvarilo Slobo je bio 100% u pravu
Ne znam kako je u Srbiji ali u RS ja vidim sprzenu zemlju
Negativan prirodni prirastaj i masovno iseljavanje trbuhom za kruvom
U tranziciji se obogatio mali broj ljudi dok je vecina osiromasena ,komunisticka preduzeca su unistena sva
Evo gledam Rudi Cajevec u Banjaluci koji je nekad bio gigant koji je u svom sastavu imao 27 kompanija koje su proizvodile od televizora,radio aparata pa do medicinske elektronike i pejsmekera i zaposljavale hiljade radnika je potpuno unisten ,objekti i proizvodne hale su razgrabljene u privatizaciji i pretvorene u trzne centreRS je izgubila trecinu svog stanovnistva sto iseljavanjem sto negativnim prirastajem od takozvanih demokratskih promjena u RS 1997 sprovedenih NATO tenkovima
Ako ovako ostane Srbi ce nestati sa ovu stranu Drine ne vjerujem da je u Srbiji bolje stanje ,vjerovatno je jos i gore
Ја сам из Ужица али је моја мајка из Ниша. Узми пример Ниша. Град који је био гигант од индустрије. Сведен је на ниво Брзе Паланке уз границу са Бугарском. Једино што ради је фабрика дувана јер су је узели странци а зна се на чему се данас убија највећа лова у Србији. Пропала машинска индустрија Ниш, пропала електронска индустрија Ниш. Пропао "Нитекс" конфекцијска индустраија. Град већи од Бања Луке а плате ко у Ужицу. Осим у дуванској индустрији где су 60 000 дин.
On je raspisao referendum i narod je rekao NE, a on dao satanistima.заборавили сте покојог председника , прву жртву новог светског поретка .човека који је први устао и рекао :"Не, не дам своју земљу и народ сатанистима "
koliko verujete istoj prici ? kod sve torjice navedenih besplatno skoovanje u inostranstvu.. stanovi za dz za mlade bracne parove..odjebalo mmf i strane banke...ISTA PRICA...
Nije zaboravljen.Proklinjemo ga svakog dana što izdade Krajinu i Kosovo.заборавили сте покојог председника , прву жртву новог светског поретка .човека који је први устао и рекао :"Не, не дам своју земљу и народ сатанистима "
Pa zar u RS nije patriotska vlast sa Dodikom na čelu?Prorocanstvo se ostvarilo Slobo je bio 100% u pravu
Ne znam kako je u Srbiji ali u RS ja vidim sprzenu zemlju
Negativan prirodni prirastaj i masovno iseljavanje trbuhom za kruvom
U tranziciji se obogatio mali broj ljudi dok je vecina osiromasena ,komunisticka preduzeca su unistena sva
Evo gledam Rudi Cajevec u Banjaluci koji je nekad bio gigant koji je u svom sastavu imao 27 kompanija koje su proizvodile od televizora,radio aparata pa do medicinske elektronike i pejsmekera i zaposljavale hiljade radnika je potpuno unisten ,objekti i proizvodne hale su razgrabljene u privatizaciji i pretvorene u trzne centreRS je izgubila trecinu svog stanovnistva sto iseljavanjem sto negativnim prirastajem od takozvanih demokratskih promjena u RS 1997 sprovedenih NATO tenkovima
Ako ovako ostane Srbi ce nestati sa ovu stranu Drine ne vjerujem da je u Srbiji bolje stanje ,vjerovatno je jos i gore
Pa zar u RS nije patriotska vlast sa Dodikom na čelu?
Koliko hvale Dodika,ja mislio tamo teče med i mleko.
Nego ,kakve veze ima demokratija i zapad sa propadanjem fabrika?Koliko znam niko sa zapada nije prmorao lokalne moćnike da uniste privredu zarad lične koristi.
Rusiji USA sereeeeeeeeeeeeeeeeee na glavu od 1990Gadafija su ubili zbog zlata.
I od "Istočne Švajcarske" da sad ne ulazim u detalje
ali je stvarno bila najbolja zemlja na svetu za život
napravili zemlju krvi i siromaštva.
Slično i za Sadama Huseina.
Ali za "uvodjenej demokracije" Belorusiji, tj. Likašenku
ima malecni problem - Rusija, tako da od toga nema ništa.
Mada mislim da bi Belorusija i sama mogla da se odbrani,
Nemogu da ne pomenem ponašanje Lukašenka 1999
i jednu od najvećih sramota u istoriji Srbije
koju je uradio slugeranjski dvojac AV-AB
uvodjenjem sankcija Belorisiji.
Svakako su preuzeli prvo mesto uz Vuka Brankovića.
Stom razlikom što Vuk Branković nije izdao, samo se povukao
kad je video da je bitka izgubljena.
Da li da pomenem da je to politika prethodne USA vlade
a ne Trampa.