- Poruka
- 216.156
Daaaa drugaćice mojaAloeeee nećemo se vredjamo a drugovi smo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaa drugaćice mojaAloeeee nećemo se vredjamo a drugovi smo

Ja sam uglavnom po ceo dan bez gacica sem na poslu naravno i grudnjaka....
malo skucano isk al sta coveku treba viseA sta ces lepo se zivi u 20 kvadrata![]()
Aloeeee opasan si
oce kazes da ides u prodavnice , bioskopi, koncerti, pijacu, da se vozis sa autobusi...........bez gace ?Ja sam uglavnom po ceo dan bez gacica sem na poslu naravno i grudnjaka....
Ranije jesam sada slabijeoce kazes da ides u prodavnice , bioskopi, koncerti, pijacu, da se vozis sa autobusi...........bez gace ?
a di je razlika izmedju ranije i sada ?Ranije jesam sada slabije
Ostala u 25 toj kad sam se udala pa isplivala u 32-goj ponovoa di je razlika izmedju ranije i sada ?
.......nikako da povezem gace sa ovaj tvoj odgovor.........Ostala u 25 toj kad sam se udala pa isplivala u 32-goj ponovo
Lepe bele babske gaće, ništa lepše.
Šteta što će u naše vreme babe i dalje da nose tangice kad dodjemo u te godine
Meni su crne ipak vise sexyKad smo kod belih gaća lepo mi je videti muškarca u belim boksericama.
Nisam imala musko sa belim boksericama josnPa meni izgleda (verovatno podsvesno) čisto, sveže...

lako tebi kad si mlada i nemaš sisurine pa te ne je.be gravitacijaJa sam uglavnom po ceo dan bez gacica sem na poslu naravno i grudnjaka....
na lepom dupetu sve gaće su lepeTemu sam najpre htela da postavim jer me interesuje kakve modele muskarci vise vole na zenama i zasto meni su bokserice na zeni ne zenstvene i nije mi za zenu,ali pitanje imam i za žene verujem da ce malo njih dati odgovor....Da li nosite gacice leti ili hodate onako slobodno bez gacica i brusa.Naravno kad ste u situaciji.
na lepom dupetu sve gaće su lepe