qryak
Veoma poznat
- Poruka
- 14.401
Pa ti od pre su valjda odavno ispitali takve stvari. Ja prvo što pitam je da li cura nosi gaćicePa oni sto imaju pp od pre novi ne mogu da pišu logika

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti od pre su valjda odavno ispitali takve stvari. Ja prvo što pitam je da li cura nosi gaćicePa oni sto imaju pp od pre novi ne mogu da pišu logika

Ajde ti si fin....i dobar momak ti ne pitaš takve stvariPa ti od pre su valjda odavno ispitali takve stvari. Ja prvo što pitam je da li cura nosi gaćice![]()
Što me naruži tako, kvariš mi renome?Ajde ti si fin....i dobar momak ti ne pitaš takve stvari

Vid naruzila jos te pohvalila da si kulturan fin momakŠto me naruži tako, kvariš mi renome?
![]()
Čipkane crne a samo ih sklonim levo-desnoTemu sam najpre htela da postavim jer me interesuje kakve modele muskarci vise vole na zenama i zasto meni su bokserice na zeni ne zenstvene i nije mi za zenu,ali pitanje imam i za žene verujem da ce malo njih dati odgovor....Da li nosite gacice leti ili hodate onako slobodno bez gacica i brusa.Naravno kad ste u situaciji.

bichuje u dzakuzijuMa samo ti pisi
Zezam se ja. Hvala na komplimentuVid naruzila jos te pohvalila da si kulturan fin momak

Yeahbichuje u dzakuziju
Nema na čemu samo je istinaZezam se ja. Hvala na komplimentu![]()

Nouuupbravo kolega @Baudrillard !!!
Ajde toxi, foto video!
Svinjo jedna.Moj dolazak s posla je ovakav otkljucam udjem u stan,skidam se komplet, rituali i tako sedim gola pijem kaficu i zapalim cigar nema nista lepse od toga,cak i zimi jer mi je podno grejanje pa fino greje
uf burzoazija...podno grejanjeMoj dolazak s posla je ovakav otkljucam udjem u stan,skidam se komplet, rituali i tako sedim gola pijem kaficu i zapalim cigar nema nista lepse od toga,cak i zimi jer mi je podno grejanje pa fino greje
sisice mekanaNouuup

Dogovorito
Aloeeee nećemo se vredjamo a drugovi smosisice mekana![]()
A sta ces lepo se zivi u 20 kvadratauf burzoazija...podno grejanje

Ijuuuububregare, jer one štite bubrege na ženi da se ne preladi dok pu*i racku.