Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to mislis?Nesto mi tu ima malo materijala
Znam na koje mislis,ima i bez rupe samo sa dva kanapa iza samo malo pomeris i etogacDobre su i one s rupom između nogu, ali nisu da se kače na ovom finom i pristojnom mestu.![]()
Pa malo taman dovoljno za ono sto trebaKako to mislis?
Zgodne su te s rupom, ne moraju da se skidaju ni tokom radnjeZnam na koje mislis,ima i bez rupe samo sa dva kanapa iza samo malo pomeris i etogac

A nije to sad kao da ga provlacim kroz rupice i sta vec, vizuelno su hot. Robinja fazon, pokorna, konkretna, nije neka smizla i sta vec upucuje na yebozovan seks kinki- "radi sta hoces i sto perverznije to bolje" fazon.Pa malo taman dovoljno za ono sto treba
To nije bas sexyПрепорука је да носите памучне Ариље,које могу да се перу на 90
Jasno kao dan...pa povodac oko vrata ruke vezane ihhhA nije to sad kao da ga provlacim kroz rupice i sta vec, vizuelno su hot. Robinja fazon, pokorna, konkretna, nije neka smizla i sta vec upucuje na yebozovan seks kinki- "radi sta hoces i sto perverznije to bolje" fazon.
Nije sehy, ali je higijenskiTo nije bas sexy

dobro, necu dalje, samo upucujem na cegare.Jasno kao dan...pa povodac oko vrata ruke vezane ihhh
Dobro kurjaku, ali nije moj fazon ako biram mogla bi celo leto bez njihNije sehy, ali je higijenski![]()
Voliš dobru ventilacijuDobro kurjaku, ali nije moj fazon ako biram mogla bi celo leto bez njih

Ma samo ti pisidobro, necu dalje, samo upucujem na cegare.
ObožavamVoliš dobru ventilaciju![]()
Pa nije,to ti je za svaki dan.Sta ti nosis svaki dan tanga gace ?To nije bas sexy
I još ako to kombinuješ sa suknjicama, tamanObožavam
String gaciceTemu sam najpre htela da postavim jer me interesuje kakve modele muskarci vise vole na zenama i zasto meni su bokserice na zeni ne zenstvene i nije mi za zenu,ali pitanje imam i za žene verujem da ce malo njih dati odgovor....Da li nosite gacice leti ili hodate onako slobodno bez gacica i brusa.Naravno kad ste u situaciji.
Ne cesto ali desi seI još ako to kombinuješ sa suknjicama, taman![]()
Foto/video ili nije se desilo.Kao dobijem sad pp jel si i sad bez gaca,pa naravno sama sam u stanu moze mi se![]()
Ma folira se, hvalila se kako je zaključala inbox. Ko joj onda šalje pp?Foto/video ili nije se desilo.![]()

Pa oni sto imaju pp od pre novi ne mogu da pišu logikaMa folira se, hvalila se kako je zaključala inbox. Ko joj onda šalje pp?![]()