Г17+ прелази цензус и без Тадића :)

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
Не плашим се избора прелазим цензус и без Тадића
У кабинету министра економије наглашавају да се Динкић ничега не плаши, те да ће Г17 ићи сам на изборе, макар они били и сутра. Они тврде да ће Г17 сигурно прећи цензус
Ђурић: У ДС-у схватају да им Динкић само наноси штету, па хоће да га се клоне. Он, са друге стране, иако говори да се не плаши избора, нема шансе да сам прође цензус

Вукадиновић: Последњих месеци ДС и Г17 су се доста удаљили и Борис Тадић је сада у много бољим односима са Ивицом Дачићем и СПС-ом

http://www.pravda.rs/dogadjaji/10734/ne-plashim-se-izbora-prelazim-tsenzus-i-bez-tadia

Ово је најбитније ... Да су коначно схватили

Poslednja izmena:
У кабинету министра економије наглашавају да се Динкић ничега не плаши, те да ће Г17 ићи сам на изборе, макар они били и сутра. Они тврде да ће Г17 сигурно прећи цензус
Ђурић: У ДС-у схватају да им Динкић само наноси штету, па хоће да га се клоне. Он, са друге стране, иако говори да се не плаши избора, нема шансе да сам прође цензус

Вукадиновић: Последњих месеци ДС и Г17 су се доста удаљили и Борис Тадић је сада у много бољим односима са Ивицом Дачићем и СПС-ом

http://www.pravda.rs/dogadjaji/10734/ne-plashim-se-izbora-prelazim-tsenzus-i-bez-tadia

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Njima bas nije dosadno...

Samo ne može da uradi do kraja ono sa akcijama što mu je posao.
Koliko li će obećati za naredne izbore? 10.000 evra akcija Galenike svakome? :mrgreen:

Ма како не може ... Одрадио је он и то до краја ... "Политички маркетинг" ... Све је он успешно докрајчио, па и Србију

Ово је најбитније ... Да су коначно схватили

:hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: e da je cenzus 0.5% mozda:think::lol:

Rešenje je da se proglasi za stranku manjina pa krene da juri cenzus od 1% ili koliko je već za njih. :lol: Samo neka pusti Dulić-Markovićku u prvi plan i nabiće 1% kao hrvatska stranka :zper:

Ustvari bolje da im ne dajemo ideje :lol:

Precice oni cenzus ako mrtvi budu glasali za njih.Mada kako je vecina zivih poverovala u njegova obecanja,i mrtvi ce da jure za sargarepom!:hahaha::hahaha::mrgreen:

А шта би му вредело и да пређе? Ако Тадић неће са њим у предизборну коалицију онда сигурно неће ни у постизборну. Једино ако Динкић неће да се пришлепа радикалима и народњацима а како ствари стоје мислим да не сме ни физички да им приђе а камоли да спомене реч коалиција.

А шта би му вредело и да пређе? Ако Тадић неће са њим у предизборну коалицију онда сигурно неће ни у постизборну. Једино ако Динкић неће да се пришлепа радикалима и народњацима а како ствари стоје мислим да не сме ни физички да им приђе а камоли да спомене реч коалиција.

Ишао би Тадић с њим у постизборну коалицију, ако би му фалило његових 15 посланика, ништа се не секирај :hahaha::hahaha:

Ишао би Тадић с њим у постизборну коалицију, ако би му фалило његових 15 посланика, ништа се не секирај :hahaha::hahaha:

Кад би они имали 15 посланика можда. А за ту цифру имају подједнаке шансе као и Маријан Ристичевић.

khm...
ne bije boj srce u junaka nego bogata medijska kampanja.
drzeci finansijske strune svih ovih godina, g-17 je bre gazda, vlasnik srbije.
mogu da se kladim da ce u slucaju izbora imati takvu agresivnu kampanju, da ce kao sto su krivili kostunicu za ekonomske neuspehe iako je g-17 iskljucivi krivac pa su kostunicu makli, sad da gaze po tadicu i to ce da upali kod radnih masa.

g-17 ce u kampanji da nudi promene, bez skrupula ce da optuzi sve sa kojima su bili na vlasti a oni ce da se pokazu kao da nemaju veze sa svim sto je bilo.

to je bre bogato, drsko i bezobrazno

khm...
ne bije boj srce u junaka nego bogata medijska kampanja.
drzeci finansijske strune svih ovih godina, g-17 je bre gazda, vlasnik srbije.
mogu da se kladim da ce u slucaju izbora imati takvu agresivnu kampanju, da ce kao sto su krivili kostunicu za ekonomske neuspehe iako je g-17 iskljucivi krivac pa su kostunicu makli, sad da gaze po tadicu i to ce da upali kod radnih masa.

g-17 ce u kampanji da nudi promene, bez skrupula ce da optuzi sve sa kojima su bili na vlasti a oni ce da se pokazu kao da nemaju veze sa svim sto je bilo.

to je bre bogato, drsko i bezobrazno

:super::super::super::ok:

Back