Fudbalske majice Imitacija vs originalna ???

Belinda2016

Početnik
Poruka
15
Posebna napomena:
Ovaj članak je originalno napisan na španskom forumu.
Lično osećam da se ove informacije koriste za fudbalske navijače. Tako da sam to razriješao prevođenjem Google-a i dijeljenjem ovdje, nadam se da ću pomoći svima.

VAŽNO: Ako ćete kupiti majice na facebook-u ili na stranicama sa sumnjivo niskim cijenama, pozivam vas da potvrdite sljedeće informacije:
Ovako dolazi do kupovine košulje na Internetu:

Kao što vidite, dolazi sa naljepnicom koja opisuje sadržaj torbe i vrijednosti, JUSTO za koje su te pošiljke ukradene u velikim količinama. Kakva je kontrola prijema preduzeća 4-72 koju sam je isporučio? Jednostavno potpišite i pružite podatke koje NE ZNAJU, zbog čega su ukradeni sa više razloga (već se meni dogodilo)

Pismo opisa poslatih proizvoda:

Ovo pismo je upućeno MI, sa svojim imenom i informacijama o isporuci u utisku optimalnog kvaliteta i u kojem možete čitati apsolutno sve sadržaje dokumenta. Imitacije dolaze sa sličnim pismom, čak iu boji, ali odštampano mašinom koja je imala poslednji list mastila i potpuno nečitljiva.

Isporučuje se sa ovom torbom (NE ZIPLOC):

Fotografija imitacije (dolazi u ziploc torbu)

Počnimo sa direktnim upoređivanjem:

Patch svetskih šampiona se malo razlikuje u boji, iako je tekstura originala vrlo velvety, dok je imitacija gruba. Vizuelno i taktilno vrlo slično, ali kvalitet originalnog je očigledno superiorniji.

Etikete

I vizuelno i po sadržaju su identični, ali leva koja je imitacija odštampana je na grubim kartonima dok je desno svileni na dodir. Imitacija (U ovom konkretnom slučaju, ne znam da li je to slučaj) dolazi sa savršenom kukom za šivanje kako bi uhvatio i oštetio košulju.

LFP patch

Prints:

ORIGINAL ispisi su 100% žuti, a imitacija ima vrlo malu ivicu u bijeloj, isto se dešava sa zadnjom štampom unicefa.

Ostavite najbolje za kraj: Koja slika je originalni štit, Photo 1 ili Photo 2?

Već sa objektivnim dokazima kao što su prikazani ovde, ako neko i dalje želi insistirati da je merkadolib / facebook sa N hiljadama kvalifikacija originalan, za mene nema problema.

- - - - - - - - - -

Mislim da je to stvarno tužna stvar. Ne mogu da otpremim slike:besna:.
Adresa slike na Google blogu ne može se koristiti na ovom forumu:dash:

Back