Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 12,5%
  • Mala

glasova: 4 50,0%
  • Nikakva

glasova: 3 37,5%

• Ukupno glasova
    8
За разилу од других колективних спортова, ако играч током утакмице учини више добрих ствари и мање лоших то се примјети и на резултату. У фудбалу ако играч у дефанзиви девет пута добро реагује, спречи пас, осујети нападача, блокира шут, и једном лоше те то буде голом кажњено, цабе све добро што је учинио. И ту ће се наћи на удару, колико год то било некад оправдано или некад не.

Сергеј Милинковић Савић је лоше испратио Словенца Карничника, да то није кажњено голом, тек би понеко то примјетио, али ето кажњено је. Могуће је Раде Богдановић био преоштар у прозивкама, но ту су прозивке неизбјежне, оплели су и други по Сергеју, у фудбалу је тако, лоше си одиграо, буди спреман на малициозну паљбу, то ти мора бити у опису посла. Посебно ако већ постоји историјат проституисања око твог имена и гдје је својевремено један селектор платио цех.

Раде Богдановић је опет занимљив у својим освртима илити анализама како то данас кажу, за разлику од других који у правилу преносе наручено мишљење и гдје чим зину знам каква мантра слиједи, Раде тежи бити оригиналним, зборити "из своје главе", оно што мисли то каже, па коме се како свиди

Поводом прозивки на Радетов рачун (овдје) овај Дејан Анђуш је један од оних дежурних самоумишљених моралиста, набјеђених ликова који су себе убиједили да се у све разумију, који ће за себе рећи да ће хируршки прецизно све о кошарци примијетити иако реално са кошарком није на ти и којем је највећи "квалитет и достигнуће" што је рођен у центру Београда. Самим тим одакле право неким тамо Србима из неке (по њему) "припиздине" да било шта причају о српском фудбалу, а још да критикују гдје те критике нису угодне уху "рођеног Бограђанина" попут њега.

srege niakdan ije ucinio nsita korisno za reprezentaciju.

igrac menadyerske mafije . da je neka vrhunska igracina odavno bi bio prodat iz lacija u neki veliki evropski klub.

mesto mu i jeste u smece ligi arabije.

zbog nejga je srpski fudbal vec doziveo debakl sa epizodom oko muslina...

u nasoj reprezentaciji nema mesta za tog sarlatana glupog

1000010128.jpg

Teško će to biti i previše je tu lutrije da se igramo ...
nema sta da se igramo lutrije

tebi je nekad zaista lakse ....... no objasniti

mi ako pobedimo mi idemo dalje bez obzira kako igrali slovenci

ali bilo bi super da uz nasu pobedu dodje i iznenadjenje da slovenci dobiju pirgavce jer bi mi bili treci tada i sa cetiri boda

izbegli bi se nemci

ovako uz nasu pobedu i remi ili poraz slovenije mi sm odrugi , ne gine nam nemacka

eto to sam rekao

nema sta da se igramo lutrije

tebi je nekad zaista lakse ....... no objasniti

mi ako pobedimo mi idemo dalje bez obzira kako igrali slovenci

ali bilo bi super da uz nasu pobedu dodje i iznenadjenje da slovenci dobiju pirgavce jer bi mi bili treci tada i sa cetiri boda

izbegli bi se nemci

ovako uz nasu pobedu i remi ili poraz slovenije mi sm odrugi , ne gine nam nemacka

eto to sam rekao
A dal stvarno misliš da su (potencijalno) Belgijanci lakši plen ? Ispadamo kako god ako odigramo kako ne valja

A dal stvarno misliš da su (potencijalno) Belgijanci lakši plen ? Ispadamo kako god ako odigramo kako ne valja
posto su nemci domacini sigurno je da su belgijanci bolja opcija sa tromom panjinom lukakuom

nisam rekao da nisu dobri , vrlo dobri su ali ipak bolja opcija...

a to da l icemo ispasti u osmini finala ostavimo posle ove utakmice

mi smo ovde dosli da bi imali prolaz a to smo ujebali protiv slovenije

pre ti je trebal oda bdues drugi a po novom takmicenju imas olaksice pa mozes i kao treci... mi smo to usrali sa slovenijom. no wsvakko smo znali da sa dancima bijemo bitku za drugo mesto. i eto ga. sad je biti ili ne biti. pokazi sta znas ili mrs kuci

posto su nemci domacini sigurno je da su belgijanci bolja opcija sa tromom panjinom lukakuom

nisam rekao da nisu dobri , vrlo dobri su ali ipak bolja opcija...

a to da l icemo ispasti u osmini finala ostavimo posle ove utakmice

mi smo ovde dosli da bi imali prolaz a to smo ujebali protiv slovenije

pre ti je trebal oda bdues drugi a po novom takmicenju imas olaksice pa mozes i kao treci... mi smo to usrali sa slovenijom. no wsvakko smo znali da sa dancima bijemo bitku za drugo mesto. i eto ga. sad je biti ili ne biti. pokazi sta znas ili mrs kuci

Upravo to ..
Danas je biti ili ne biti ... a to se znalo čim se odradio žreb ...
Sa Slovencima smo mogli da osiguramo sebi da makar ne moramo da idemo na pobedu protiv Danaca .. ali .. šta je, tu je

Danas ako ne prođemo Dance, mi bi ispali i da smo pobedili Slovence .. doduše MOŽDA bi prošli kao treća ekipa zbog takvog rasporeda ali .. nije to to

Zna se da treće ekipe uvek idu na najteže protivnike čim počne plej of
ma s obziro mna situaciju prosli bi sa tri boda
ljudi gledaju prolaz.

ali ajde da se ne provlacimo kao treci kroz iglene usi vec lepo kako dolikuje!

da pobedimo dansku i odemo dalje a posle odigramo apsolutno rastereceno protiv nemaca i da ih ako nsita durgo dobro preznojimo i isprebijamo....

jer takve utakmice kad nemas sta da zigubis su najlakse

takva je i ova danas. mi smo u kanalu. kalkulacija nema. samo pobeda.

ako se budes cuvao primices ga. a primio pet il odigro nereseno isto ti je ispadas...

dakle il isto bi moj djed reko j.ebi sinko ko da ti je poslednji put

ma s obziro mna situaciju prosli bi sa tri boda
ljudi gledaju prolaz.

ali ajde da se ne provlacimo kao treci kroz iglene usi vec lepo kako dolikuje!

da pobedimo dansku i odemo dalje a posle odigramo apsolutno rastereceno protiv nemaca i da ih ako nsita durgo dobro preznojimo i isprebijamo....

jer takve utakmice kad nemas sta da zigubis su najlakse

takva je i ova danas. mi smo u kanalu. kalkulacija nema. samo pobeda.

ako se budes cuvao primices ga. a primio pet il odigro nereseno isto ti je ispadas...

dakle il isto bi moj djed reko j.ebi sinko ko da ti je poslednji put

Ako odigraju srcem za Srbiju i ako daju srce terenu, šta god da urade, biće najbolji .. ali OSTAVI SRCE na terenu.

Back