Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 2 14,3%
  • Mala

glasova: 5 35,7%
  • Nikakva

glasova: 7 50,0%

• Ukupno glasova
    14
Нико нормалан није очеивао ништа него ово.
Нити можемо са њима, нити је то реално.
Људи су први фаворити Мондијала и ово је наша реалност.
Пријатељске утакмице су небитне осим за кладионице

mozzartbet-29032026-0001.jpeg

Kad sam pisao da Ćaci Paun nije ništa bolji selektor od Ćaci Piksija , po mom mišljenju i gori, napadali ste me..
Ista ekipa, ista igra, nikakav napredak do sada a napretka neće ni biti

Da je Paun dobar trener trenirao bi nekog u Evropi.. makar Atalantu, Vest Hem, Majorku..

Lika našutirali iz svih klubova u kojima je radio nešto kao Dekija Stankovića ili Milojevića.. taj je kalibar

Kad sam rekao da smo najgori narod na svetu
za bavljenje sportom i trenerskim radom
bio sam u prvu a smejlai mi se ovde
Vise nema smisla komentarisati ni ovde ni u pravoj kafani
Ljudi su nerealni pristrasni i omalovazavaju svakog
i da naglasim i ovo
Nikad mi nece biti jasan izraz ccaci sa sve onim koji ga je smislio
kao da u zivotu posoji samo crno i belo.
Srbiji spasa nema dok se ovako ponasate
Toliko od mene

Brt ne znam što se ljutiš

Veljko Paunović je trener bez karijere koga su našutirali iz MLS a! MLS liga ti je liga bez briga gde treneri baš retko dobijaju otkaze.. trenirao je neke Špance, isto ga našutirali .. niko nije hteo da ga uzme pa došao kod nas zato što je Ćaci, grli se i slika sa Vučićevim isprdkom Zvezdanom Terzićem kriminalcem koji vedri i oblači ovim našim raspalim fudbalom.. slušaće njega ko što ga je Piksi u drugoj polovini svog mandata slušao.. on će mu sastavljati tim itd..

ili tvrdiš da Terzić tj Vučić nemaju i da neće imati uticaja na Pauna? Da će on imati svu slobodu u svojim rukama i da će sam odlučivati kao Muslin, Antić? Ne budi smešan..

da li ti shvataš da u ovoj Srbiji samo SNS poslušnici mogu biti na visokim funkcijama? Kao da živiš na Marsu jbt

Kerkez koji vredi 40 miliona se nudio da igra za nas.. Ćaci Piksi nije hteo da ga uzme.. dečko sad igra za Mađarsku i Liverpul
Ех да је само Керкез 😆 Имамо Ераковића шта нас брига ...мислим да ћаци картел никад није ниже пао на пољу репрезентације..само нек се у Србији живи боље.

Problem je u igračima, ne u trenerima. Većina je ili osrednja i netalentovana ili već ispuštene muštikle a imaju mesto u timu ko da im je dedovina. Piksiju nije išlo loše prve godine, dok su još pokazivali minimum želje da se nekome nametnu igrama u reprezentaciji.
Тачно је и то, да смо осредња и просек репрезентација без система и лутања с идентитетом ( пример плави капелА дресови ) . Али је и тачно да је сад никад лакше квалификовати се с осредњим тимом на велика такмичења, а ни то нисмо успели а задње ЕП на гузове и то у најлакшој квалификационој групи. Што Поп спомену Керкеза, и то што одудара од просека, нема јаку залеђину са заигра за репрезентацују јер код нас је као и у свакој сфери друштва битно кога знаш а не шта знаш.

Šteta za decu koja se trude da budu neko i nešto

Ма каква деца, кога још у круговима који одлучују заболе за децу?

Након што је Партизанова школа проглашена за најбољу у Европи, требало је нешто учинити по том питању.

Уведен је данак у крви који Партизан плаћа Црвеној звезди.

И сада замисли ти тај мозак који децу 12 до 14 година из клуба који воле одведе у клуб који мрзе.

Каква психологија се ту гради???

И ових дана је у оквиру данка у крви који описује Јанковић, цела генерација из Партизана, са све тренером одведена тобож у (пази сад!) ИМТ!!!

Док се багра која дозвољава овакав хаос не растера, ми ћемо пуким сучајем да извлачимо бодове против Летоније тамо и ладно губимо од Албаније овде.

.

Koliko god da to gordo zvuči ali ova repka mi izgleda veoma slično onoj koju je Petko vodio
Петко је по квалитету имао много бољи тим од овог данас... Имао је Видића, Станковића, Крстајића, Кежмана сви у прајму..данас сем Влаховића, ово остало игра у осредњим клубовима или Арабији и чак ни ту нису стандардни... а што спомену децу која се труде..па у свим фудбалским школама треба да се уђе новцем ако хоћеш да ти дете заигра..значи селекција је не по таленту већ по платежној способности родитеља..зато и избацујемо само медиокритете док се прави таленти гуше или отерају зарад татиних синова...а и руку на срце, никад нисмо ни били нека фудбалска нација.

Back