Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tole-4.jpg

Samo jedno ime znam – Kaaaaaaradžić Tooooooomislavvvvvv! :mrgreen:

Osećam se jako čudno. Navikao sam da pljujem po fudbalerima i da uvek nađem nekog ko nema pojma, koje tu preko veze, ali u ovoj ekipi nema lošeg igrača.
Rajković je savršen golman, štoperi sigurni, bekovi taktički jako dobri, ali i tehnički vrhunski, Zdjelar me je oduševio, zadnji vezni, a da zna sa loptom, Milinković-Savić, Mandić, Maksimović vrhunski igrači, i ovaj Jovanović je dobar, Živković je prva zvezda ekipe i dobro se nosio s tim, Šaponja je klinja, ali igra ko mator, i Ilić je bio dobar. :D Jedino Gaćin, al nema veze. :mrgreen:
SVAKA ČAST!!! :klap: :klap: :klap:

Ma ljudi kakvu igru mi imamo! Kao svajcarski sat sve to deluje. Sve sinhronizovano, takticki besprekorno, strpljivo, bez panike, bez ikakve greske. Svako zna sta treba da radi i neodstupa od igre koju im je trener postavio. Pa ovi bi pocepali nasu A reprezentaciju na kiseonik i vodonik sto rece neki voditelj. Kako su fizicki spremni, da igraju 4 utakmice zaredom 120 minuta i da ne kukaju nego da gaze sve redom. Mogao bih da pisem referat o ovim momcima... :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back