Fudbaleri Srbije igraće u grupi D sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom ukoliko se plasiraju na Evropsko prvenstvo 2020.

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
68.294
Fudbaleri Srbije igraće u Londonu u grupi D sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom Republikom ukoliko se plasiraju na Evropsko prvenstvo 2020. godine. "Orlovi" su dobili tešku grupu na žrebu u Bukureštu, ali pre toga moraju da prođu plej-of Lige nacija krajem marta.
Izabranici Ljubiše Tumbakovića moraju da pobede na gostovanju Norvešku i da potom pred domaćom publikom savladaju Škotsku ili Izrael.

EKo6pwrWkAIInEt.jpeg

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/fudbal/3756276/zreb-za-ep-orlovi-znaju-da-idu-u-london.html

Poslednja izmena:
Poruka
18.832
Каква глупост од жреба.

У једној групи су Португал, Француска, Немачка и биће победник из баража А лиге, а у другој Холандија, Аустрија, Украјина и победник Д лиге.

Биће смеће од такмичења.

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.091
Kako će Hrvati reagovati na ovu Tumbinu izjavu?

Prva reakcija našeg selektora posle jučerašnjeg žreba u Bukureštu.

1575293556572.png

Iako se još čekaju imena poslednja četiri učesnika koji svoju šanu traže kroz baraž Lige nacija, od juče već znamo sastave grupa na Evropskom prvenstvu.

Da ponovimo, ako se plasira na EURO2020, reprezentacija Srbije igraće u grupnoj fazi sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom.

U svom prvom komentaru posle žreba, selektor srpskih ''Orlova'' Ljubiša Tumbaković je Englesku izdvojio ispred ostalih, kao favorita grupe, iako je Hrvatska aktuelni vicešampion sveta.

''Čini mi se da su grupe vrlo ujednačene. U grupi u koju mi možemo da upadnemo favorit je Engleska. Možda se izdvaja grupa u kojoj su Portugalci, Francuzi i Nemci, ali uvek se jedna tako formira da privuče najviše pažnje. Mislim da je kvalitet ravnomerno raspoređen, pa će biti dobrih i uzbudljivih utakmica'', konstatovao je Tumbaković, a prenosi ''Žurnal''.

Naravno, kada je reprezentacija Srbije u pitanju, Tumbaković je dodao i da treba ''prvo skočiti, pa reći hop'', jer je težak put kroz baraž do EP.

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.091
Ćiro opleo po "orlovima", pa se dotakao Zvezdinog debakla: "Skinuli ste gaće!"

Temperamentni "trener svih trenera" se nada da će Srbija uspeti da se plasira na EURO.

1575294258236.png

Žreb za Evropsko prvenstvo naredne godine spojio je Englesku, Hrvatsku i Češku sa pobednikom plejofa za odlazak na prvenstvo u kojem će igrati i Srbija.

"Orlovi" će tako prvo morati da savladaju Norvešku, a zatim i pobednika meča Škotska - Izrael ne bi li dobili priliku da u Engleskoj odmere snage i sa Hrvatskom.

Tim povodom, u intervjuu za Kurir legendarni hrvatski stručnjak Ćiro Blažević se nada da će doći do velikog okršaja.

"Priželjkujem i navijam da se plasirate na Euro i da dođe do te utakmice. Zar ne bi bilo lepo da mi igramo tamo u Engleskoj na Evropskom prvenstvu? Još samo da prođete taj baraž. Naravno da možete proći, ali znate onu staru ne pravite račun bez krčmara. Pobedite prvo te Norvežane, pa onda te druge u finalu. Bolji ste tu od svih tih! Šta ima Hrvatska, a nema Srbija, pa godinama imate bolje rezultate od nas", pita se "trener svih trenera".

"Nemate vi ništa slabije igrače od Hrvatske. Ključna stvar u celoj priči je trener. Njega morate da imate. Ako dovedete trenera kojem pet boljih igrača sedi na klupi od onih što mu igraju na terenu, džabe onda sve", a onda je poručio reprezentativcima Srbije jasnu poruku.

"P***a vam materina ako vam je tamo neki Mančester, Real ili Barsa važniji od reprezentacije. Kad dođeš u svoju zemlju, nisi igrač Mančestera, nego tvoje reprezentacije. Nema tada priče ko igra gde, ko je koje ime. Sine moj, da ti kažem, niko ne igra nigde, je l’ ti jasno, svi igraju za svoju državu", u elementu će Ćiro.

Potencijalni meč Srbija - Hrvatska igrao bi se u poslednjem kolu grupne faze Eura. Ako bi jedna reprezentacija već prošla, a drugoj trebao bod ili sva tri na tom meču, postoje različiti načini da oba tima

"Sine moj, zaboravi, te akrobacije. Nije to ni vreme ni mesto za naše balkanske prevare", zaključio je Ćiro Blažević.

On je ispratio i duel između Crvene zvezde i Bajerna u kojem su "crveno-beli" doživeli pravi debakl.

"Ma gledao sam! Što ste se usrali, p***a vam materina? Izašli na teren i skinuli gaće. Umesto da ste izašli s razmišljanjem 'je***emo ih', vi se naguzili i onda mi se tu čudite kao 'napunili nas'", u svom stilu će Ćiro.

Poruka
21.522
Ćiro opleo po "orlovima", pa se dotakao Zvezdinog debakla: "Skinuli ste gaće!"

Temperamentni "trener svih trenera" se nada da će Srbija uspeti da se plasira na EURO.

Pogledajte prilog 619608

Žreb za Evropsko prvenstvo naredne godine spojio je Englesku, Hrvatsku i Češku sa pobednikom plejofa za odlazak na prvenstvo u kojem će igrati i Srbija.

"Orlovi" će tako prvo morati da savladaju Norvešku, a zatim i pobednika meča Škotska - Izrael ne bi li dobili priliku da u Engleskoj odmere snage i sa Hrvatskom.

Tim povodom, u intervjuu za Kurir legendarni hrvatski stručnjak Ćiro Blažević se nada da će doći do velikog okršaja.

"Priželjkujem i navijam da se plasirate na Euro i da dođe do te utakmice. Zar ne bi bilo lepo da mi igramo tamo u Engleskoj na Evropskom prvenstvu? Još samo da prođete taj baraž. Naravno da možete proći, ali znate onu staru ne pravite račun bez krčmara. Pobedite prvo te Norvežane, pa onda te druge u finalu. Bolji ste tu od svih tih! Šta ima Hrvatska, a nema Srbija, pa godinama imate bolje rezultate od nas", pita se "trener svih trenera".

"Nemate vi ništa slabije igrače od Hrvatske. Ključna stvar u celoj priči je trener. Njega morate da imate. Ako dovedete trenera kojem pet boljih igrača sedi na klupi od onih što mu igraju na terenu, džabe onda sve", a onda je poručio reprezentativcima Srbije jasnu poruku.

"P***a vam materina ako vam je tamo neki Mančester, Real ili Barsa važniji od reprezentacije. Kad dođeš u svoju zemlju, nisi igrač Mančestera, nego tvoje reprezentacije. Nema tada priče ko igra gde, ko je koje ime. Sine moj, da ti kažem, niko ne igra nigde, je l’ ti jasno, svi igraju za svoju državu", u elementu će Ćiro.

Potencijalni meč Srbija - Hrvatska igrao bi se u poslednjem kolu grupne faze Eura. Ako bi jedna reprezentacija već prošla, a drugoj trebao bod ili sva tri na tom meču, postoje različiti načini da oba tima

"Sine moj, zaboravi, te akrobacije. Nije to ni vreme ni mesto za naše balkanske prevare", zaključio je Ćiro Blažević.

On je ispratio i duel između Crvene zvezde i Bajerna u kojem su "crveno-beli" doživeli pravi debakl.

"Ma gledao sam! Što ste se usrali, p***a vam materina? Izašli na teren i skinuli gaće. Umesto da ste izašli s razmišljanjem 'je***emo ih', vi se naguzili i onda mi se tu čudite kao 'napunili nas'", u svom stilu će Ćiro.

Hhahahahahahaahah :rotf::rotf::rotf:

Kakav kralj Ciro!!! Ali sve je u pravu, bez zezanja

XXXyyyXXX

Iskusan
Poruka
5.147
Ćiro budaletina lupa gluposti, ali nije mu ni zamjerit. Čovjek ima 85 godina pa ajde. Ništa bolji nije ni ona konjina Živadinović, samo što je Ćiro imao rezultat iza sebe, to treće mjesto na SP dok je Živadinoviću najveći doseg u trenerskoj karijeri neriješeni rezultat protiv Brazila u prijateljskoj utakmici prije 25 godina i to što je Stojkovića zamjenio u poluvremenu. Somovi teški.