Fudbaleri Rome bez kafe i kolača

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.394
BEOGRAD, 5. jula 2012. (Beta) - Povratnik na mesto trenera Rome Zdenjek Zeman zabranio je fudbalerima tog tima da narednih deset dana piju kafu i jedu kolače.

Ekipa Rome u sredu je počela pripreme za novu sezonu, a italijanski mediji preneli su da strog režim ishrane koji zahteva češki trener podrazumeva i manje ugljenih hidrata i proteina.

Zeman se ovog leta vratio u Romu posle 13 godina. On je prošle sezone sa Peskarom bio prvak druge lige, čime je izborio plasman u italijansku Seriju A, pa ga je klub iz Rima angažovao da nasledi Španca Luisa Enrikea, koji je dao otkaz.

Čeh je prethodno vodio Romu od 1997. do 1999. godine, a u medjuvremenu je, 2008, kratko bio i trener beogradske Crvene zvezde.

Roma je prošle sezone osvojila sedmo mesto u Seriji A.
 
Vest je totalni promašaj za prosečnog Balkanca
Iz naše perspektive ovo je potez očajnika, kod nas bi se to drugačije organizovalo
Kafa i kolači bi bili ugovreni sa odredjenom firmom za procenat s tim što kafa mora de se uveze od odredjenog distributera pa i on mora da plati procenat a što se kolača tiče šećer brašno i kakao isto motaju da imaju sertifikat da su od odredjenog uvoznika koji zbog posla stoleća sa fudbalskim klubom, mora da plati procenat. Fudbaleri ne bi morali da pevaju himnu ali bi morali da kupuju preskupe kolače jer se svako ugradjuje a i struja će poskupi jer kao što znamo u prirodi je sve manje elektrona njihovo kretanje poskupljuje :D
Djilas ali fer - menadžer
šifra: lokal na Adi Ciganliji :D
 

Back
Top