Fudbal preči od politike ili...šta rade ti navijači

Eric Draven

Veoma poznat
Poruka
13.290
Petak - 11.09.2009
„Istorijski“ fudbalski meč između Srbije i Francuske ostaće, između ostalog, upamćen i kao događaj na kojem se, kao retko kad, na malom prostoru koncentrisala tolika politička i finansijska moć.

Naime, VIP loža „Marakane“ bila je ispunjena najvišim državnim funkcionerima i biznismenima, a značaj utakmice „pomirio“ je čak i ljute političke protivnike.
Iako sada na različitim političkim stranama, ministar rada Rasim Ljajić i poslanik DSS-a Nenad Popović zajedno su došli na utakmicu.
- Nenad i ja često zajedno gledamo utakmice. Prijateljstvo je ipak mnogo jače od politike - prokomentarisao je za „Alo!“ ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

U duhu one stare „ja tebi vojvodo, ti meni serdare“, Popović je gotovo identično objasnio ovaj momački izlazak.
- Rasim i ja smo dugogodišnji prijatelji i za nas je prijateljstvo uvek bilo iznad politike.

Tifoz

Kupio sam kartu, navukao dres, otiš‘o na stadion da doživim stres... Da utakmica, srećom, nije prošla bez incidenata, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas bi organima reda morao da objašnjava da ipak nije običan navijač.

Za binu i tribinu

Sudeći po koloritu „navijačkog odela“, ministar odbrane Dragan Šutanovac verovatno je greškom zamenio sako sa tastom, legendarnim Miroslavom Ilićem.

Fenser

Ko je ovde fudbaler, a ko ministar? Oliver Dulić naoštrio se da piše ekološke kazne nemarnim navijačima.

Šopen

Je l’ beše Betoven komponovao „Marseljezu“? Dragan Marković Palma
morao je lično da se uveri da će navijači ispoštovati francusku himnu.

Semenkar

Semenke, semenke... Baki Anđelković se naoružao slanim zanimacijama i džentlmenski sačekao svoj red da uđe na stadion.

Tapkaroš

Je l’ ima neko bez karte? Da bar nisam ostavio semenke kod Bakija, brže bi mi prošlo vreme dok se rešim karte viška. Ministar prosvete Žarko Obradović smarao se čekajući da uđe na stadion.

Rambo (svi nastavci)

Čiji si ti, mali? U već prepoznatljivom „militari fazonu“, Ivica Dačić je u društvu podmlatka morao da se uveri da je pred početak meča sve pod kontrolom.

Orao

Gde su mi mladunci? Iskusni „orao“ Vladan Batić došao je da osokoli srpske „orliće“.

Tadić zaveštao organe

Predsednik Srbije Boris Tadić postao je dobrovoljni davalac organa, tako što je juče na VMA potpisao izjavu o zaveštanju organa.
On je istakao da i razvitak donatorstva spasao hiljade života svake godine, a Srbija „stala rame uz rame sa najhumanijim društvima u Evropi“.
http://www.alo.rs/politika/19159/Fudbal_preci_od_politike

Daklem ovde su bili nasi "najcenjeniji politicari.Kako navijacima nije palo na pamet da se "pozdrave" sa njima!:think::mrgreen:
 
Poslednja izmena:
Nego, je l' vid'o neko onaj znak ''Nike'' pored natpisa ''srce na teren'' na onoj najvećoj navijačkoj zastavi ikad?

Čudi me da nije bio ovaj znak:

DHO.gif
 

Back
Top