ФТВ мора да плати Додику

Nije ? http://www.biznis.ba/bih/16185-ebrd...eura-kredita-za-autoput-banja-luka-doboj.html
Sto se onda Lagumdzija lize sa Dodikom nakon godina pljuvanja preko FTVa i emisije 60 minuta koja sada placa odstete Dodiku ? Znas ti Fato sve, samo je realnost toliko losa da je lakse ziviti u masti.
Dodik se popisa po vama, kaze vam da ste narod kakvog nema nigdje a vas prvak Lagumdzija ga ljubi u dupe, Tihicu su vec utrnula usta, Haris je poslusao Srbe pa pobjegao u Anadoliju a Radoncic vjezba. Propali ste. Ni obraza vise nemate. :ok: Islamofasizam je na izdisaju, bicete prezadovoljni i sa 24%.

Nemam sad kad čitati , moram da idem pa ću kasnije ,
al teško da se ližu , pri jednom susretu Dodik veli Lagumdžiji - Ne s* , a ovaj mu odgovara - Moram Mile , šta bi ti jeo ..

U temi se govori o jednoj od najvecih gnjida u srpskom narodu.......
I ja cu moje misljenje ponavljati na svakoj stranici, SVE DOK se te gnjide ne resite.
I bas mi je drago sto ti smeta.
I treba da ti smeta, cisto da vidis kako je to kad Dodik deli po Srbiji.

:rotf: Ti bas nista ne razumijes. Zaboli nas za Dodikom, poslije Karadzica nema vise kod nas kulta licnosti. Dok radi posao bice na celu RS, kad mu istekne rok odletice.
Previse si opterecen politicarima.

:rotf: Ti bas nista ne razumijes. Zaboli nas za Dodikom, poslije Karadzica nema vise kod nas kulta licnosti. Dok radi posao bice na celu RS, kad mu istekne rok odletice.
Previse si opterecen politicarima.

To ubedjujes mene ili samog sebe?
Nazalost, cak ni ti nisi ubedjen u to sto pricas.

Ali cak i ako je tacno...Ako vam je "dobar posao" to sto ce izaci na govornicu u Areni i reci"S druge strane Drine su bolji Srbi", onda nemamo o cemu da pricamo dok ga ne smenite.

Ali cak i ako je tacno...Ako vam je "dobar posao" to sto ce izaci na govornicu u Areni i reci"S druge strane Drine su bolji Srbi", onda nemamo o cemu da pricamo dok ga ne smenite.

Znas ti dobro sta mislim pod "dobar posao". I Nikolic ga je pohvalio.

Prema njegovim riječima, rukovodstvo Srpske u postojećim okolnostima, koje su jako teške, izvanredno vodi Srpsku, koja je izložena raznim pritiscima i ucjenama.

Ne "skida se glava" zbog jedne greske.

Додик је фантастичан политичар, а то што је подржао Тадића је ипак добар потез.
Он је на тај начин осигуравао себе, тј. Републику Српску на неки начин, како би могао после од Тадића да тражи нешто заузврат, зар не?

Не прди несретниче талибански, ево линк па погледај организацију Окружног суда у БЛ, видјећеш колико Бошњака ради међу судијама:

http://www.okruznisud-bl.com/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=56

Други пут прочитај нешто прије него почнеш просипати потуричку шупљу.

Јавне личности српске националности. Шта је онда народ ако су му све јавне личности "фашисти, мафијаши и ратнохушкачи..."?

Bošnjaci u Sudu u Banja Luci, koji moraju slušati predejednika Suda a on "tatu" Dodika inaće će ostati bez posla.
Ja ne mislim da je srpski narod genocidan, politika, dijelovi vojske i policije su načinili genocid, a ne Srpski narod, pa tako narod treba odvojiti od javnih (politički) ličnosti se odvaja i u ovom slućaju.

Bošnjaci u Sudu u Banja Luci, koji moraju slušati predejednika Suda a on "tatu" Dodika inaće će ostati bez posla.
Ja ne mislim da je srpski narod genocidan, politika, dijelovi vojske i policije su načinili genocid, a ne Srpski narod, pa tako narod treba odvojiti od javnih (politički) ličnosti se odvaja i u ovom slućaju.

Ma koga boli q sta ti mislis. Vi ste polkazali sta mislite kad ste Srbiju tuzili za genocid. Ispusili pa prodajes fazone. :mrgreen:
A i tu presudu haskog politickog suda prema RS mozes uzeti i obrisati dupe sa njom.
Ajd sto niste uspjeli nista naplatiti, vec sto i Srebrenica od oktobra postaje srpski grad. :hahaha: Mozete se slikati sa njom za uspomenu. :zcepanje:

Poslednja izmena:
Bošnjaci u Sudu u Banja Luci, koji moraku slušati predejednika Suda a on "tatu" Dodika inaće će ostati bez posla.
Ja ne mislim da je srpski narod genocidan, politika dijelovi vojske i špolitike su načinili genocid, a ne Srpski narod, pa tako narod treba odvojiti od javnih (politički) ličnosti se odvaja i u ovom slućaju.

Болдовано је лаж, јер их не поставља Додик већ ВСТС. Политичке личности које су на власти у РС су ту дошле избором српског народа и његовом вољом. Значи да су заступници СРПСКОГ НАРОДА и када их помињеш требао би то имати на уму.

УСВОЈЕНИ ДОДИКОВИ ТУЖБЕНИ ЗАХТЈЕВИ ПРОТИВ ФТВ

Окружни суд у Бањалуци потврдио је првостепену пресуду којом су усвојени тужбени захтјеви Милорада Додика у три парнице против Радио-телевизије Федерације БиХ и наложио туженој страни да исплати 5.000 КМ по емисији, са затезном каматом и трошковима поступка, изјавио је Додиков адвокат Мирослав Микеш.

"Суд је наложио туженим - Радио-телевизији Федерације БиХ, уреднику Бакиру Хаџиомеровићу и новинарима Слободану Васковићу и Дамиру Калетовићу да тужиоцу Милораду Додику солидарно исплате нематеријалну штету због повреде угледа-клевете, објављивањем, вођењем и давањем изјава у емисијама `60 минута` 14. јануара 2008. године, 28. јануара 2008. и 25. фебруара 2008. године, у износу од по 5.000 КМ по емисији, са каматом и трошковима парничног поступка“, рекао је Микеш.

Микеш је навео да су се тужени жалили на првостепену пресуду , али да је Окружни суд ту жалбу одбио и потврдио пресуду Основног суда у Бањалуци од 5. августа 2011. године.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=61957

:klap::klap::klap::lol:

Kurbla Bajram, Salama Ajkula.

Болдовано је лаж, јер их не поставља Додик већ ВСТС. Политичке личности које су на власти у РС су ту дошле избором српског народа и његовом вољом. Значи да су заступници СРПСКОГ НАРОДА и када их помињеш требао би то имати на уму.
Jasno je da se Dodik nemože porediti sa Hitlerom sem po tome što je svakog od njih izabrao "njegov" narod.
Nije li i Hitlera i ostalu fašističku svitu izabrao NJemački narod.
Jesil imao i to na umu.

Ma koga boli q sta ti mislis. Vi ste polkazali sta mislite kad ste Srbiju tuzili za genocid. Ispusili pa prodajes fazone. :mrgreen:
A i tu presudu haskog politickog suda prema RS mozes uzeti i obrisati dupe sa njom.
Ajd sto niste uspjeli nista naplatiti, vec sto i Srebrenica od oktobra postaje srpski grad. :hahaha: Mozete se slikati sa njom za uspomenu. :zcepanje:

Spor oko toga još nije završen, na tom suđenju nisu otvoreni transkripti sa nekih sastanaka savjeta odbrane u Beogradu.
U roku od 10 godina postupak se može obnoviti a po ptikupljanju novig dokaza.
Srebrenica je oteti grad u kome menogu glasati građani koji prinudno žive u Tuzli, Vogošći i drugim mjestima Federacije BiH a mogu građani koji žive u Srbiji iako mnogi od njih niti su tamo rođeni niti su tamo kad živjeli niti žive.

Spor oko toga još nije završen, na tom suđenju nisu otvoreni transkripti sa nekih sastanaka savjeta odbrane u Beogradu.U roku od 10 godina postupak se može obnoviti a po ptikupljanju novig dokaza.
Srebrenica je oteti grad u kome menogu glasati građani koji prinudno žive u Tuzli, Vogošći i drugim mjestima Federacije BiH a mogu građani koji žive u Srbiji iako mnogi od njih niti su tamo rođeni niti su tamo kad živjeli niti žive.

Spor nikad vise nece biti pokrenut,jer nece imati podrsku srpskih predstavnika,a pojedinci i udruzenja sami to ne mogu uciniti!

Srebrenica je grad u RS kao i svaki dugi i ni u cemu ne treba da bude izuzetak,pa ni u izborima!

Jasno je da se Dodik nemože porediti sa Hitlerom sem po tome što je svakog od njih izabrao "njegov" narod.
Jesil imao i to na umu.

Па за вријеме Хитлера нацизам се развијао у свим порама друштва Нацистичке Њемачке, само се сјети да су муслимани били нацистичке слуге и усташки војници.

Баш ви треба да се поклопите ушима када спомињете Хитлера. Да се стидите усташких предака.

Jesil imao i to na umu.

Pa i Izetbegovica i njegove Islamofasiste je isto izabrao njegov narod. Isti narod koji je kasnije na referendumu preglasao svoje komsije i osnovao bivsu zloglasnu RBiH.
Zbog toga taj narod i danas ispasta a sutra ce biti EU Palestinci. Njemci su svoje grijehe platili, platicete ih i vi tj. vec ih placate. :ok:

Spor oko toga još nije završen, na tom suđenju nisu otvoreni transkripti sa nekih sastanaka savjeta odbrane u Beogradu.
U roku od 10 godina postupak se može obnoviti a po ptikupljanju novig dokaza.

Moze, moze, aha :rotf: Cim vam mi iz RS to odobrimo. Mozda kad ostanete sami sa vasih 24%. :klap:

Nije oteti, nego osvojeni. I zar se to moze desavati u "vasoj" Bosni ? :rotf:

Back