ivana96
Zainteresovan član
- Poruka
- 227
Koje su prednosti ? Profesori,uslovi,predmeti,grad..?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocela sam vec sa pripremama ,ali imam neki strah da je etf mnogoo tezi od ftn
Pocela sam vec sa pripremama ,ali imam neki strah da je etf mnogoo tezi od ftn
i na fakultetu postoje organizovane pripreme za prijemniPocela sam vec sa pripremama ,ali imam neki strah da je etf mnogoo tezi od ftn
A koji smer konkretno želiš da upišeš? Jesi raščistila sa sobom pre svega da ne bude kasnije "što upisah ovo čudo". Što se tiče fakulteta iz iskustva mojih ortaka se stiče utisak da je ETF teži fakultet ali generalno gledano sve to zavisi najviše od tebe i koliko ćeš ti biti spremna da izađeš na kraj sa obavezama.
i na fakultetu postoje organizovane pripreme za prijemni
http://www.etf.bg.ac.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=60Cula sam,samo ne znam kada pocinju.
- - - - - - - - - -
Najverovatnije informatiku,tj racunarska tehnika i informatika.S obzirom da sam srednju promasila,tj pod pritiskom roditelja upisala nesto sto me ne zanima ,jer mi nisu dali gimnaziju (informaticki) ,za ovo sam se sama izborila i svesna sam da mi treba dobro spremanje jer nisam u tim vodama pa sam zato ranije i pocela sa pripremama.
Cula sam,samo ne znam kada pocinju.
- - - - - - - - - -
Najveca navala je ove godine i bila na tehnickim fakultetima,nadam se da nece i sledece
Tačno tako!Inženjer se ne pravi od bubanja već od kreativnosti
Tačno tako!
U vreme kada sam studirao FTN nije ni postojao pa ne znam ni gde je.
Ukoliko bude moguće prijavi se na oba - pa gde prođeš bolje. Ako prođeš na oba onda se opredeli.
u isti dan su,tako da nema sanse.
Aj prvo:
- Odakle si?
- Koje usmerenje te zanima?
Sapca. Informatika..ne znam da li ici u Bg ili NS