Stojkov Menidjer Legenda Poruka 71.268 23.09.2024. u 17:58 - FSS odlučuje o haosu na stadionu #26 Manga Hilux: e sad je na red mi da se kačimo na državnu sisu Kliknite za proširenje... Vi bre ko NBA - imate i belce u timu
Manga Hilux: e sad je na red mi da se kačimo na državnu sisu Kliknite za proširenje... Vi bre ko NBA - imate i belce u timu
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 71.268 23.09.2024. u 17:59 - FSS odlučuje o haosu na stadionu #27 Smarti: Ovaj teren izgleda ko da je Duško duguško došao u posetu. Kliknite za proširenje... Greškom skrenuo kod Albukerkija pa onda levo od Lajkovca
Smarti: Ovaj teren izgleda ko da je Duško duguško došao u posetu. Kliknite za proširenje... Greškom skrenuo kod Albukerkija pa onda levo od Lajkovca
Smarti Sportski komentator Moderator Poruka 39.296 23.09.2024. u 18:00 - FSS odlučuje o haosu na stadionu #28 Stojkov Menidjer: Greškom skrenuo kod Albukerkija pa onda levo od Lajkovca Kliknite za proširenje... Čovek došao da gleda utakmicu veli hajde makar da ja gledam kad neće niko drugi
Stojkov Menidjer: Greškom skrenuo kod Albukerkija pa onda levo od Lajkovca Kliknite za proširenje... Čovek došao da gleda utakmicu veli hajde makar da ja gledam kad neće niko drugi
Manga Hilux Stara legenda Poruka 81.417 23.09.2024. u 18:01 - FSS odlučuje o haosu na stadionu #29 vidi stvarno niko ne vrši prenos
Smarti Sportski komentator Moderator Poruka 39.296 23.09.2024. u 18:01 - FSS odlučuje o haosu na stadionu #30 Manga Hilux: vidi stvarno niko ne vrši prenos Kliknite za proširenje... Pojeo Duško Dugouško sve kablove
Manga Hilux: vidi stvarno niko ne vrši prenos Kliknite za proširenje... Pojeo Duško Dugouško sve kablove
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 71.268 23.09.2024. u 18:02 - FSS odlučuje o haosu na stadionu #31 Manga Hilux: vidi stvarno niko ne vrši prenos Kliknite za proširenje... Poštovani gledaoci nalazimo se na stadionu Partizana u Humskoj...
Manga Hilux: vidi stvarno niko ne vrši prenos Kliknite za proširenje... Poštovani gledaoci nalazimo se na stadionu Partizana u Humskoj...