FSS odlučuje o haosu na stadionu

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
81.537

Hitna reakcija FSS zbog haosa na stadionu Partizana: Evo kada pada odluka o derbiju​

Sportal.rs -

Zbog svega što se dogodilo na stadionu Partizana i očigledno ugrozilo odigravanje "večitog derbija" Fudbalski savez Srbije je hitno reagovao i u skladu sa svojim nadležnostima učiniće sve da bi se obezbedila puna regularnost i ispunjenost uslova za organizaciju utakmice.​

Delegacija FSS će u ponedeljak u ranim prepodnevnim časovima na stadinu u Humskoj uz predstavnike kluba i Superlige izvršiti analizu postojećeg stanja na osnovu kojeg će se formirati konačna odluka kako se na bilo koji način ne bi ugrozili akteri predstojeće utakmice Partizana i Crvene zvezde.
Uvertira za još jedan susret dva najveća fudbalska kluba u zemlji je veliki skandal, pošto su huligani obili brave stadiona crno-belih i uništili teren pred utakmicu koja je zakazana za ponedeljak, od 19 sati. Vandali su usred noći upali na teren i urezali duboku liniju preko celog igrališta, a potom i zapalili.

https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/superliga/fudbalski-savez-srbije-ce-imati-hitnu-reakciju-zbog-haosa-na-jna-evo-kada-pada-odluka-o-derbiju-partizan-crvena-zvezda/2024092213354517420

Rodoljub sam i ja, ali to ne znači da želim da se cimam i stresiram oko menadžerskih priča, lopova, nameštenih mečeva, politike u sportu i slično.

Iskreno, kad sve saberem, osim toga što neki klinci treniraju to pa nisu na ulici toliko, ja ne vidim jednu jedinu pozitivnu stranu našeg fudbala.
Ja vidim to da se po manjim gradovima i dalje gledaju te fudbalske utakmice, igra se fudbal ... eto .. održava se nešto iako se slažem s tobom 100 posto

Back