Frutarijanstvo je odlicno...kao desert.
Znaci,prvo dobar rostilj,salata :kupus,cvekla i sargarepa,onda sve imas.
Dobro?!
Dobro?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Frutarijanstvo je odlicno...kao desert.
Dobro?!![]()
ništa gore za varenje nego pojesti voće nakon glavnog obroka![]()

Zanimljivo pitanje za frutarijance: Da li vino, kao produkt voca, spada u namirnice koje je dozvoljeno konzumirati?
Za ostale: Na ovom Forumu ima dosta spam tema, molim prebacite se tamo.
Hvala na razumevanju.
Pitanje je postavljeno frutarijancima. Ti praktikujes mesozderstvo nisi frutarijanac.
Koliko mi je poznato, sira (ne snalazim se na Visti, ne znam gde mi je nasa latinica) prolazi kroz alkoholno vrenje prirodnim putem, bez destilacije tako da taj kriterijum zadovoljava. Sad, znajuci da recimo Mimi Kirk kao raw vegan u svojim receptima koristi kvasac, ne vidim zasto bi vino bilo problem.'El mogu ja, apivegetarijanac?Koliko mi je poznato, sira (ne snalazim se na Visti, ne znam gde mi je nasa latinica) prolazi kroz alkoholno vrenje prirodnim putem, bez destilacije tako da taj kriterijum zadovoljava. Sad, znajuci da recimo Mimi Kirk kao raw vegan u svojim receptima koristi kvasac, ne vidim zasto bi vino bilo problem.

Sta ce ti orah iz Indije, ne raste na podneblju gde ti zivis. Po makrobiotici najzdravija hrana je ona koja raste u radijusu 40km od mesta prebivalista. Imamo srece da je klima solidna i dosta namirnica uspeva od voca do povrca. Kikiriki se moze proizvesti a 100 gr sadrzi 27 grama proteina, iskoristivost je 79%.
Sta znam, neizostavan je sastojak nekih recepata, npr. mleven sa solju i belim lukom je odlican za posipanje makarona i "makarona" od tikvica...