Frontmen Smashing Pumpkins - Rok muzika je namerno skrajnuta

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
419.600
Frontmen benda Smashing Pumpkins Bili Korgan izneo je teoriju da je rok muzika „namerno skrajnuta“ na MTV-u krajem devedesetih, kao i da je moguće da je u sve umešana američka obaveštajna agencija CIA.Korgan se u svom podkastu "The Magnificent Others" sa piscem i kulturnim komentatorom Konradom Flinom, dotakao teme zašto rok muzika nije toliko zastupljena u 21. veku, prenosi NME.

Clip_3.jpg

Frontmen Smashing Pumpkins istakao je da su na MTV-u, 1997. ili 1998. godine, odjednom odlučili da je rok aut, iako je i dalje bio veoma popularan.
„Zamenio ga je rep… Njihovi standardi i pravila odmah su se promenili, pa su sada stvari koje ranije nisu bile dozvoljene odjednom postale dozvoljene. Ljudi su mahali pištoljima. Neki tvrde da je CIA bila umešana u sve to. Opet, o tome ne mogu da sudim, ali sam video da se to događa. Zaista sam bio svedok toga“, istakao je Korgan.link

Frontmen Smashing Pumpkins istakao je da su na MTV-u, 1997. ili 1998. godine, odjednom odlučili da je rok aut, iako je i dalje bio veoma popularan.
„Zamenio ga je rep… Njihovi standardi i pravila odmah su se promenili, pa su sada stvari koje ranije nisu bile dozvoljene odjednom postale dozvoljene. Ljudi su mahali pištoljima. Neki tvrde da je CIA bila umešana u sve to. Opet, o tome ne mogu da sudim, ali sam video da se to događa. Zaista sam bio svedok toga“, istakao je Korgan.link

Lepo rekao M.Manson Rock is dead shock it's all in your head, your sex and your dope is all you fed, so f... off your protest and go to bed....uzgred i Billy Corgan je ucestvovao u kreiranju tog albuma 1998 godine.

Back