Фронтекс патролира на свим нашим границама: Чека се потпис споразума Србије с европском агенцијом за граничну и обалску стражу

Jeste li za EU graničare između Srbije i Republike Srpske

• Protiv sam EU graničara između Srbije i Republike Srpske, i Vučiću treba suditi za Veleizdaju

glasova: 13 92,9%
  • Nisam protiv EU graničara između Srbije i Republike Srpske

glasova: 1 7,1%

• Ukupno glasova
    14
Vučić dovodi EU policiju i EU graničare između Srbije i Republike Srpske.
Dodik i RS su Vetom BiH odbili EU graničare između RS i Srbije, ali izdajnik Vučić sprema potpis kojim će potpuno da izoluje Republiku Srpsku od Srbije.
U isto vreme će Vučič da upropasti Srbiju kojoj je dosad bilo nemoguće uvesti sankcije jer je imala izlaz na more preko Neuma u BiH koja nikad nije mogla da uvede sankcije Srbiji zbog RS VETA.
Ovo je link vesti, gde možete pročitati da su EU graničari koji su već bili prema EU državama ali im nije bilo odobreno da budu između Srbije i RS, ali ovo je novi potpis Vučića koji dovodi EU graničare između Srba, deli Srbe na pola i dovodi EU policiju i EU graničare između Srbije i Republike Srpske.

ФРОНТЕКС ПАТРОЛИРА НА СВИМ НАШИМ ГРАНИЦАМА: Чека се потпис споразума Србије с Европском агенцијом за граничну и обалску стражу

Objasnio sam, dizes paniku. Radi se o patrolama za ilegalne migrante...
O čemu ti pričaš ? Sve tako počinje, a činjenica je da je to EU policija i EU graničari naoružani na granici Republike Srpske i Srbije. Tako je počelo i sa Vučićevim kontejnerima na administrativnoj liniji Kosovu , a sada mic po mic naoružani Šiptari potpuno zatvorili Srbe u geto.
RS sa Vetom odbila EU graničare, do sada nisu bili između RS i Srbije nego samo prema EU granicama ? Koga braniš zbog ove izdaje ?

O čemu ti pričaš ? Sve tako počinje, a činjenica je da je to EU policija i EU graničari naoružani na granici Republike Srpske i Srbije. Tako je počelo i sa Vučićevim kontejnerima na administrativnoj liniji Kosovu , a sada mic po mic naoružani Šiptari potpuno zatvorili Srbe u geto.
RS sa Vetom odbila EU graničare, do sada nisu bili između RS i Srbije nego samo prema EU granicama ? Koga braniš zbog ove izdaje ?
Samo su za ilegalne migrante. Da se to proširi sto je po meni nemoguce, leteli bi odma...

Samo su za ilegalne migrante. Da se to proširi sto je po meni nemoguce, leteli bi odma...
opet ti nama prodajes neku naivnost? odakle ti ilegalci, da se nisu spustili padobranima, i zasto je bitno da se zaustavljaju izmedju srbije i srpske? eu ce jednu od nas da napuni sa svojim ilegalcima po zakonu o readmisiji, eto zato je bitno tek ces videti

Back