- Poruka
- 72.838
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se strujete jednom u par meseci kada je na akciji kao sada i ima neku relativno normalnu cenu 150 din kutija. Ja to redovno radim, kupim i strujem se ogromnom količinom šećerčine i posle ne mogu da ih vidim. Isto je i sa štarkovim čoko napolitankama![]()
Nema tu neke razlike između Štarkovih, Krašovih i ostalih. Preslatko i otužno, a te konkretno malo, malo pa su na sniženju, verovatno se slabo prodaju.Jel se strujete jednom u par meseci kada je na akciji kao sada i ima neku relativno normalnu cenu 150 din kutija. Ja to redovno radim, kupim i strujem se ogromnom količinom šećerčine i posle ne mogu da ih vidim. Isto je i sa štarkovim čoko napolitankama![]()
Otužno?Nema tu neke razlike između Štarkovih, Krašovih i ostalih. Preslatko i otužno, a te konkretno malo, malo pa su na sniženju, verovatno se slabo prodaju.
Buržuji jbniTo jedu kolege na poslu. Ja ne jedem.![]()
Koliko je Nutella kod tebe?Buržuji jbni![]()
Kod nas 4,5 eura-750gr +75 gr gratis800-1000 din zavisi koliko palminog ulja sipaju. Polako joj se potpuno gubi ukus, kao da mažeš imalin.
Udara šećer u glavu, al kad se umoči bolje je.Otužno?
Ma dobar je za umočit' u tuđu kafu![]()
Opet zavisi koliko su palminog ulja sipali verovatno +75gr gratisKod nas 4,5 eura-750gr +75 gr gratis![]()
Ma eto baš volim ujutro da umočim u kafu keksić, nikako ne razumijem što se moje kolege na poslu bune svaki put. Kažu: umači u svoju kafu. Jašta ću, da je pokvarim, volim je skroz gorkuUdara šećer u glavu, al kad se umoči bolje je.![]()
Ne znam, ne jedem to smećeOpet zavisi koliko su palminog ulja sipali verovatno +75gr gratis![]()
Treba da rade na osvešćivanju kolegijalnosti. Šta je malo umakanja za dobre kolegijalne odnose!Ma eto baš volim ujutro da umočim u kafu keksić, nikako ne razumijem što se moje kolege na poslu bune svaki put. Kažu: umači u svoju kafu. Jašta ću, da je pokvarim, volim je skroz gorku![]()
Ja jedem dve kutije dnevno plus Schogetten cokoladutrenutno ne jedem slatko al onaj Frondi sa kokosom je nešto najbolje što sam probao.. imam dve kutije uštekane i čekaju me da ih otresem za jedno mesec dana
Jao što nisi bliže da se riješim ove Schogetten, samo 2 kocke fale, jedva preživjela ružnoćuJa jedem dve kutije dnevno plus Schogetten cokoladu
Da si mi bar kolega!Treba da rade na osvešćivanju kolegijalnosti. Šta je malo umakanja za dobre kolegijalne odnose!![]()
Jao što nisi bliže da se riješim ove Schogetten, samo 2 kocke fale, jedva preživjela ružnoću![]()