fron page

Ne znam o kom CD-u je reč. Možeš da tutorial pročitaš i kao bilo koju drugu knjigu, ali ćeš lakeš i brže naučiti ako imaš i Front Page i probaš sve primere koju su tamo dati.

bojan p:
Front Page je program za pravljenje HTML strana, kao što je na primer Dreamweaver, dakle specijalizovani "notepad" za tu namenu sa mnogo dodataka.
I STA JA DA RADIM, mislim ako hocu da vezbam, kao HTML, na notepadu, gde da vezbam" front page". Hocu reci, da sam "savladao" html, ali sam cuo da je front page onaj "pravi" i sta sada. Ako moze malo jednostavnije objasnjene, dal li je potrebna instalacija ili sta?Hvalaaaaaaa

Potreban ti je program i naravno da ga instaliraš. Problem je što je Front Page prestao da se prodaje tokom prošle godine i umesto njega MS ima dva nova proizvoda bazirana na Front Page-u: SharePoint Designer i Expression Web.

bojan p:
Potreban ti je program i naravno da ga instaliraš. Problem je što je Front Page prestao da se prodaje tokom prošle godine i umesto njega MS ima dva nova proizvoda bazirana na Front Page-u: SharePoint Designer i Expression Web.
Znaci to je to, ali ova dva zamenjuju u potpunosti front page, jel tako?

Back