Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
Koristi REDKEN, TIGI i BED HEAD kozmetiku za kosu, a to je vrh u tom svetu.
etotako:DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
Ljubavi... pise se NEPREVAZIĐEN :wink:
DOKONI UM:etotako:DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
Ljubavi... pise se NEPREVAZIĐEN :wink:
Ljubavi ???
Ok greska pri kucanju ali ovo Ljubavi ..pojasni mi...
DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
Anonymous:DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
jeste, jeste...
nocika je najbolji, ali cena mu se zasniva vise na imenu!
za moju duzinu kose, koja je inace do pola ledja, farbanje, sisanjei feniranje- 160 eura!:wink:
etotako:Anonymous:DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
jeste, jeste...
za moju duzinu kose, koja je inace do pola ledja, farbanje, sisanjei feniranje- 160 eura!:wink:
A ja studirala, ucila jezike...![]()
fala mami i tati, pa mi nocikine usluge nisu nuzne u zivotu...
A jesi bila kod Panjkovica na pregledu kose? Ne znam sta mu to dodje, a mozda bi mogao dopuniti svoju ponudu sa psihoanalizom... pijes kafu dok tvoja kosa na kaucu prica kako je setas po zadimljenim prostorima i kako se utorkom i cetvrtkom znojis na aerobiku, a da je posle toga ne operes na vreme, nego pustas da tako mrzi samu sebe prljavu![]()
Anonymous:DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
jeste, jeste...
etotako:Anonymous:DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
jeste, jeste...
A jesi bila kod Panjkovica na pregledu kose? Ne znam sta mu to dodje, a mozda bi mogao dopuniti svoju ponudu sa psihoanalizom... pijes kafu dok tvoja kosa na kaucu prica kako je setas po zadimljenim prostorima i kako se utorkom i cetvrtkom znojis na aerobiku, a da je posle toga ne operes na vreme, nego pustas da tako mrzi samu sebe prljavu![]()
DOKONI UM:etotako:Anonymous:DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
jeste, jeste...
Eto tako koliko ja vidim tokom studija si zaboravila da nije apsolutno sve u glavi vec mora biti malo i lepote i negovane kose na toj glavi da bi neki muskarac to primetio...pa da bi se zainteresovao da vidi sta se krije ispod te lepe kose...
Eto tako...![]()
Anonymous:kazi o kome se radi da znamo da ne idemo tamo.
stvarno ih ima svakakvih..
etotako:DOKONI UM:etotako:Anonymous:DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
jeste, jeste...
Eto tako koliko ja vidim tokom studija si zaboravila da nije apsolutno sve u glavi vec mora biti malo i lepote i negovane kose na toj glavi da bi neki muskarac to primetio...pa da bi se zainteresovao da vidi sta se krije ispod te lepe kose...
Eto tako...![]()
Izgleda sam te negde ocepila... sorry, pa ovo je samo forum. Evo, trudicu se da ne budem "gruba".
etotako:Ali ja nisam gruba, samo iskrena.
DOKONI UM:etotako:Ali ja nisam gruba, samo iskrena.
Volim kad si iskreno gruba. :wink:
etotako:DOKONI UM:etotako:Ali ja nisam gruba, samo iskrena.
Volim kad si iskreno gruba. :wink:
Ti si prvi![]()
nocika je definitivno najbolji u gradu.godinama idem kod njega.radim pramenove i kosa mi je super nije ostecena ni izgorena od blansa.svi me pitaju ko mi je radio.cjene su malo visoke al tu je kvalitet.sisanje sa feniranjem 1300din.pramenovi i farbanje srednje kose je 2200din.ne bih ga menjala.moja preporuka ti je da odes kod njega i izacices prezadovoljna.nalazi se u safarikovoj 13.DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !
etotako:Mislim da su lepota i zdravlje kose kompleksno pitanje i nikako ne zavise samo od farbi i tih preparata. Tesko mi je da zamislim toliko cudotvorne proizvode... iskreno. Mozda zato sto se ja ne farbam u plavo, pa ne poznajem posledice tih agresivnih hemikalija. Mene u citavoj toj prici najvise brine kako ce odredjeni proizvod uticati na kozu glave, desavali su mi se problemi u vidu nepodnosljivog svraba, crvenila, generalno neprijatnog osecaja i to su bili jaaako kvalitetni i skkupi proizvodi. Uzasno me plasi mogucnost da dobijem npr. perut jer je to nesto veoma neprivlacno i uvek deluje neuredno.
Setila sam se kako sam pre nekoliko godina pred svoj rodjendan odlucila da se ponovim i otisla u frizerski salon. Jos sam lutala, tj. nisam nasla svoju frizerku Zlatku (Beograd, Dobracina 25) otisla sam u neki izvikani novosadski salon gde mi je neka GUSKA polupismena predlozila da mi satira kosu, a ja pristala... TAda sam imala dugu i naravno veoma gustu i jaku kosu. Stavila mi je kapu i pocela... Ne znam sta sam ja skrivila u zivotu da mi se to desi... ona mi je govorila da je to normalno da me boli i da sam ja razmazeno deriste jer sam plakala, vristala dok je ona kao muciteljica cupala moju kosu. Zezali su me tamo u salonu kako ce mi kupiti cokoladu kada se sve zavrsi i kako zene zbog lepote svasta mogu da istrpe. Gledala sebe u ogledalu kao monstruma sa gumenom kapom i ubrzo ustanovila sam da ona nije prosto izvlacila kosu kroz rupicu, nego je cupala iz temena. Jao kakva agonija, pocela sam da placem i niko nije mogao da me zaustavi... anyway, slucajno znam gde taj zlotvor sada radi i rado cu to podeliti sa vama... ako nekog bude zanimalo. Cak mi je nudila posle toga da mi prosto ofarba kosu tj. da mi teme onako u ranama od cupanja jos i sprzi nekom homemade hemikalijom. Eto kako glupost moze biti opasna po zdravlje...[/quote U ] KOD NOCIKE U L'ARTE TI SE TAKO NESTO NE MOZE DA DOGODI.RADE PRAMENOVE NA FOLIJU,NEMA NIKAKVOG CUPANJA NI IZGORENE KOSE.DVE GODINE KONSTANTNO SATIRAM SE BLANSOM OD 9% I NEMA NIKAKVI OSTECENJA.PREZADOVOLJNA SAM.
Anonymous:nocika je definitivno najbolji u gradu.godinama idem kod njega.radim pramenove i kosa mi je super nije ostecena ni izgorena od blansa.svi me pitaju ko mi je radio.cjene su malo visoke al tu je kvalitet.sisanje sa feniranjem 1300din.pramenovi i farbanje srednje kose je 2200din.ne bih ga menjala.moja preporuka ti je da odes kod njega i izacices prezadovoljna.nalazi se u safarikovoj 13.DOKONI UM:Mislim da je Norbert iz L'ARTE ne prevazidjen !