M.@.Fu*ker
Zainteresovan član
- Poruka
- 424

Izdavač: Frikom
Godina izdanja: 2012
Sličice: 1-110; L1-L8
Spisak lentikulara:
L1 - Aleksandar Đorđević

L2 - Dejan Bodiroga

L3 - Ivan Miljković

L4 - Dragutin Topić

L5 - Novak Đoković

L6 - Vanja Udovičić

L7 - Milorad Čavić

L8 - Jasna Šekarić

Zdravo svima!
Kao i proslih godina tako i ove godine Frikom nam je spremio novo iznenadjenje.
Za sve ljubitelje Frikom sladoleda kao i za sve kolekcionare stize nov sladoled i nove slicice.
U pitanju je sladoled "SRECKO" a slicice koje se nalaze unutra su ni manje ni vise Olimpijada 2012 god.
Pozivam vas sve da se druzimo medjusobno i da skupimo citavu kolekciju slicica.Bice extra...

Ja sam vec poceo da skupljam,imam oko 20 razlicitih slicica ali jos ne znam koliko tacno cini ceo set slicica.
Albumi za ovu kolekciju jos se nisu pojavili.
U kesicama se nalaze po 2 slicice.Slicice su extra uradjene i mnogo mi se vise svidjaju nego kartice koje su bile za Afriku 2010.
Ova teme je otvorena iskljucivo za ovu kolekciju i naravno samo razmena slicica.
Molim sve clanove da se pridrzavaju pravila.
POKLON :
Da bi sto vise ljudi privukao i navukao da skupljaju slicice nudim poklon onome ko prvi upotpuni kolekciju.
Poklon dobija onaj koji prvi popuni album ili sakupi ceo set slicica.Onaj ko se prvi javi da je kompletirao kolekciju morace da posalje
album ili set slicica na moju adresu da bi se uverio da nije prevara i da je sve OK. Ako sve bude u redu,toj istoj osobi saljem nazad taj isti album ili set slicica
kao i zasluzeni poklon,a to je ceo set slicica/kartica iz prosle Frikomove serije :
- Afrika 2010 kartice - ceo set kartica 1 - 125 iz sladoleda Goool
Pa drugari,
SRECNO NAM SKUPLJANJE SLICICA

Poslednja izmena od moderatora: