B
BRINETA
Gost
STA DA RADIM????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
leiasw:Nemoguce!!! Razmisljaj pozitivno! Jednostavno ti nisu do sad nasli "tacku" :wink:
Znas ja ti ne verujem.Odakle ti to ?BRINETA:STA DA RADIM????
MA BAS TI HVALA ZA TAJ POREMECAJ,TO STO NI JEDAN MUSKARAC NE MOZE DA ME ZADOVOLJI!!!! NE ZNAMbane-25:Ma jednostavno pusti da malo vreme prodje mozda je jednostavno neki poremecaj, ne donosi zakljucak na brzinu.
Da li svrsavas kada se mazis sama? Probaj, pronadji sama tu tacku i posle ce ti biti lakse da kazes tipu sta te pali.BRINETA:MA BAS TI HVALA ZA TAJ POREMECAJ,TO STO NI JEDAN MUSKARAC NE MOZE DA ME ZADOVOLJI!!!! NE ZNAMbane-25:Ma jednostavno pusti da malo vreme prodje mozda je jednostavno neki poremecaj, ne donosi zakljucak na brzinu.
BRINETA:MA BAS TI HVALA ZA TAJ POREMECAJ,TO STO NI JEDAN MUSKARAC NE MOZE DA ME ZADOVOLJI!!!! NE ZNAMbane-25:Ma jednostavno pusti da malo vreme prodje mozda je jednostavno neki poremecaj, ne donosi zakljucak na brzinu.
DA,MISLIM DA BI MI BAS TI POMOGAO,AJ DA PROBAMO??? :wink:jacques:mozda bi ti ja mogao pomoci prilikom resavanja problema :wink:
SRCE,JA NE ZNAM STA SVE NISAM PROBALA ,I KOLIKO JE SVE TO TRAJALO,ALI N I S T A ! ! ! !ariela:ja u to jednostavno ne verujem...kako to izgleda molim lepo?...Pa jel moguce da nema "majstora" koji bi ti podigao temperaturu...Za pocetak vidi sta moze da te "izvede iz takta" trazi takve hahahah mozda ti prija nesto sto nisi imala prilike da probas...najozbiljnije...
Moze.Ja sam zaBRINETA:DA,MISLIM DA BI MI BAS TI POMOGAO,AJ DA PROBAMO??? :wink:jacques:mozda bi ti ja mogao pomoci prilikom resavanja problema :wink:
Jesi. Opusti se i ne pokusavaj da dodjes do vrhunca. Sto se vise 'napinjes' da ga dozivis bice ti teze.XY:I ja imam sličan problem, samo što mislim da je moj još ozbiljniji! Sa dečkom sam već 5 godina i sa njim sam samo jednom doživela orgazam. On to ne zna jer svaki put odglumim. Znam da sam se puno zapetljala ali ludo ga volim i bojim se da ga ne povredim! Kada se samozadovoljavam, SVAKI put dođjem do vrhunca. Šta da radim, kako to da ispravima ali da ne govorim njemu! Mogu misliti koliko bi tek sada, posle toliko godina, bio povređen! On je uveren da nam je sex super i ja se donekle i slažem sa njim jer mi sve to godi, maženje, poljubci, predigra, on se stvarno svaki put maximalno potrudi i kad vec pomislim da je orgazam tu, jednostavno me prođe! Da li sam možda previše psihički opterećena time?