Friend zona (drugačiji pogled)

Pa nije sad svrha teme nekog osudjivati zasto to dozvoljava ili ne?

Mene vise zanima fenomen nastanka takvih odnosa. I kao sto rekoh da li je u ovakvim slucajevima friend zone stvarno podredjen polozaj.

Jer i ovo je neka vrsta taktike. Postoje parovi koji su se uzeli kao najbolji prijatelji. Retki su, ali postoje.
Kako si, prijatelju? :zper:

Pa ona postoje kad je odnos čist. Jasan. Otvoren razgovor. Nemoj da se nadaš. Itd. Ja imam takvih prijatelja. Znači ona postoje.
Pa o ako si im to rekla, ne vjerujem da ne maštaju i nemaju želju da imaju seks sa tobom. Ne vjerujem da imaš prijatelja koji ne želi da te odvede u krevet.
Ako mi se sviđa ja kažem dopadaš mi se. I zato ne mogu da slušam kako se krešeš sa drugim. Jasno. Nek se odluči.

Ma kakve frend zone beži bre ne zanima me ništa nikad to nisam ni voleo ni ranije.
Hoćeš nećeš ajde beži dalje.Za šta će mi.Kakve su to očajničke priče.Odvratno.Ili ona se pali na mene a ja je držim u tom sranju.Sadizam.Odgurnem je od sebe na fin način idi svojim putem jer to nikad nije neko prijateljstvo nego periodično muvanje sa pauzama gde glumi drugaricu.Neprijatno mi je to.

Нпр. ми, цела екипа, на рођендан код друга.

Договарамо се, после рођендана да одемо до града.

Али, ако ми останемо у граду, остаћемо дуго. А тој риби се иде кући врло брзо.

Реши да позове свог "друга", да дође и изађе са нама. (да себи обезбеди вожњу до куће.

Он запуца из суседног града, да стигне за излазак, да поседимо пола сата, да она са њим оде, он је одвезе кући, а затим и он назад кући у суседни град.

Али, рекох, на крају му се исплатило.

Нпр. ми, цела екипа, на рођендан код друга.

Договарамо се, после рођендана да одемо до града.

Али, ако ми останемо у граду, остаћемо дуго. А тој риби се иде кући врло брзо.

Реши да позове свог "друга", да дође и изађе са нама. (да себи обезбеди вожњу до куће.

Он запуца из суседног града, да стигне за излазак, да поседимо пола сата, да она са њим оде, он је одвезе кући, а затим и он назад кући у суседни град.

Али, рекох, на крају му се исплатило.
Ček, razvukao si priču, ko se s kim poebo na kraju? :D

Ček, razvukao si priču, ko se s kim poebo na kraju? :D
images

У неким случајевима се останак у френд зони дебело исплати.

Имао сам неке френдове. Она је била манекенка, мислица, висока...згодна...атрактивна, агресивна.

А он мали, буцко, проћелав на 'лебац да га мажеш. Али изузетно интелигентан, са јаким послом. Уз њу је био меда, прави френд. Све је радио за њу. Она га је максимално искоришћавала. Тј. његове ресурсе.

После, да би га задржала, дала му је.

Затим, миц по миц, почели су и да буду заједно, али да се не зна. Јер...она згодна, бесна..риба прва лига. А он мали смотани буцко, који јој тепа у сваком тренутку. Држали су се за руке само у пустим улицама. Он је пристајао на то. Пред другима су били само другови.

На крају ју је оженио.

Мада...мислим да је данас мало незадовољан јер је оженио аждају.

Па ипак, да није њу, вероватно би остао сам, заувек, или би морао да се задовољи неком тешком ругобом.
Meni je sve to jadno da ti kažem.

Ja kad čitam muskarce na forumu, naročito na LjiS-u ne mogu a da se ne zapitam:
Bože, za koga mi brijemo piccku? :zcepanje:
Realno.
I onda histerišu zašto žene jure onih 10% muškaraca. Pa šta će ti kad piješ kafu sa njim svaki dan ko sa nekom tetkom i razvlačiš ženske teme.Gde je tu hemija.

Ustvari dok pravim doručak sam se setila da je ovo poenta: ako sam ja alfa žena koja zna šta hoće želim i alfa mužjaka. Te priče čekam, nadam se itd to nisu za alfe.

види овако.

Лику се свиђа риба. Жели да буде у њеном друштву. Али, прави компромисе, да би остао у њеној близини, јер му је лепо поред ње.

Немој ми рећи да ти у животу ниси правила компромисе, сличне френдзонованом лику, само да би остала у присуству некога чије присуство ти прија.

Ако јеси, нема смисла да осуђујеш тог френдзонованог лика, јер радите врло сличну ствар.

Back