Pričao sam mobilnim i do sat i po
nece se vama glava zagrejati ili pregrejati jer realno da bi ugrejali 1,3 litre vode (potrebno dosta energije u kracem vremenskom periodu ilivam snage) sto izvor energije mobilnog (odnosno baterija) nema.
ALI SVAKOGA KO PRICA DUZE MOBILNIM TELEFONOM ZABOLI GLAVA NA TOM MESTU! ZNACI SA TOM MALOM SNAGOM TELEFON JE UTICAO NA DEO MOZGA.
Pozitivno, negativno, kako, zasto.. mnogo teska pitanja ali cinjenica da telefon nesto radi u glavi jeste, a obicno kada osecamo bol to nije dobar znak!
evo malo i filozofije:
Bog je stvorio bol kao povratni mehanizam da kada te pocne boleti odredjeni deo da prestanes da ga pogresno tretiras - ne znam da li sam objasnio ali evo primera: slucajno stavite prst u vrucu vodu, pocne da te boli i ti regaujes da smanjis bol izvlaceci prst iz vruce vode.
E sada kako se mogu zaje8ati ovce - pa prosto prekinete im mehanizam povratne sprege a to se radi marketingom, tipa "Ne znate vi sta vama treba, mi znamo!". primer: kazete narodu da je vruca voda dobra i da treba tamo da drze prste... i onda kada mehanizam povratne sprege treba da izvuce prst iz vruce vode ukljuci se "mozak" misleci, ma jok na tvu mi rekli da treba da drzim prst u vrucoj vodi.
u realnom svetu nije prst i vruca voda nego mobilni i glava, a slicno se radi sa svim novim bolestima...