Freelance od kuce za pocetnike?

Ducaca

Početnik
Poruka
11
Naime, vec neko vreme pokusavam da nadjem nesto sto bi moglo da se radi uz posao, svakako radim od kuce.
Sve sto nadjoh na net-u ili za 1$ oci ispadaju od gledanja reklama ili nema nista sto se zapravo isplati.
Kakva su vasa iskustva u svemu tome?

Naime, vec neko vreme pokusavam da nadjem nesto sto bi moglo da se radi uz posao, svakako radim od kuce.
Sve sto nadjoh na net-u ili za 1$ oci ispadaju od gledanja reklama ili nema nista sto se zapravo isplati.
Moj ti je predlog da pokušaš da otvoriš YouTube kanal za američko tržište kao što sam ja to uradio. Možeš da zaradiš od hiljadu do nekoliko hiljada dolara mesečno. Posao jeste na duge staze, ali ako uspe isplati se.

Tako što praviš video snimke na engleskom jeziku i stavljap naslove za video snimke na engleskom jeziku.

ХАХАХАХА!
па 90% јућуба је баш то!
и како дођеш до тога да американци дођу до тебе?
кажеш им шта ај дођите*?
не зезам озбиљно ме занима, како то успеваш?

ХАХАХАХА!
па 90% јућуба је баш то!
и како дођеш до тога да американци дођу до тебе?
кажеш им шта ај дођите*?
не зезам озбиљно ме занима, како то успеваш?
Ne nego pustiš da te Youtube algoritam sam vodi do publike. Na tebi je da napraviš dobar video, da staviš zanimljiv naslov koji odgovara temi videa, da staviš sličicu videa, opis videa i tagove od videa. Kratko rečeno optimizješ video, a ostalo je stvar algoritma.

Ne nego pustiš da te Youtube algoritam sam vodi do publike. Na tebi je da napraviš dobar video, da staviš zanimljiv naslov koji odgovara temi videa, da staviš sličicu videa, opis videa i tagove od videa. Kratko rečeno optimizješ video, a ostalo je stvar algoritma.

а добро....делује баш једноставно, кад се овако напише....благодарим!

Zbog zarade. YouTube najviše plaća preglede iz Amerike. Imaš $2 zarada po CPM, a iz Srbije jedva da imaš 0,2 centa. Osim toga ja radim video snimke na engleskom jeziku. Više od pola Srba ne zna engleski.
Pošto sam horor fan htedoh da priupitam za kanal ali ako ne želiš da otkrivaš nema veze.
Pade mi na pamet agadmator (Hrvat) koji mlati dobru lovu snimajući videe o šahu na engleskom. Iz celog sveta ga prate, doniraju mu lovu itd.

Inače, kada je reč o frilensingu prvo mi padaju na pamet razne platforme. Možda da okušaš sreću tu, mada je teško ubosti prvog klijenta.

Pošto sam horor fan htedoh da priupitam za kanal ali ako ne želiš da otkrivaš nema veze.
Pade mi na pamet agadmator (Hrvat) koji mlati dobru lovu snimajući videe o šahu na engleskom. Iz celog sveta ga prate, doniraju mu lovu itd.

Inače, kada je reč o frilensingu prvo mi padaju na pamet razne platforme. Možda da okušaš sreću tu, mada je teško ubosti prvog klijenta.
Agadmator se bavi šahom, Siguran sam da dobro zarađuje.
Ne. Trebaju mi pregledi i subskrajberi iz Amerike. Kasnije kada budem razradio posao mogu da ti kažem.

hahaha sad si nasao da se frilensujes kada AI prreuzima posao?
rad od kuce, kod nas na gradilistu najmanja dnevnica je 35 evra. bukvalno retardirani klinci rade
a majstorske su od 45+

Back