E to vam govorim, uzmite alianse da bude izjednaceno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
player cap 70Ivan015:Upravo sam se ulogovao sve je super sve radi mali lat... Sve odlicno, samo malo igraca ingame i kada ih ima uglavnom su horda... Ja sam uzeo NE pa uzmite i vi alijansu da stvorimo balans... A kasnije da mozemo i da idemo na bossove (kad nas bude vise)...
Samo me interesuje koji je player cap...
ako svi misle kao ti onda nikada nece biti igracaTalamasca:Jeli koliko igraca tamo igra od prilike ono glupo je da igra njih 30 - 40.

tommy gun:ma mene baklava ne mzoe da uplashi........nego cu vishe da plachem koliko mi se igra WoW......a nikako da ga dobijem.........ali dobro cekam.......
e da imam pitanja:
1.Koliko ima ukupno igracha?
2.Koliko ima igracha dnevno?
3.Koliko ima Hordasha a koliko Alijanse?
.......nadam se da ces odgovoriti......

Kr$t@:U i ja sam hteo privatne servere i pravio sam razne planove.Ali, to je sad popularno a ko zna kada ce server da pukne i sve ode u pm.
ja sam ipak navikao da igram na originalu, vise ljudi, nema bagova, bolji gameplay samim tim.
A 2700 dinara na dva meseca uopste nije puno.Malo ustekam od dzeparca i eto mi.
pazi brate......vidish da ice skida BC.....strpi se malo.......i zamoli ga da ti posalje BC......i onda pocinejsh sve kao novo....save90:Ma ja ima da igram na ovom serveru pa makar ne igrao igrice vise nikad...Samo da dobijem patch 2.0.1 sto bi trebalo da se dogodi danas...