Free WoW Server Srbija! -Uskoro i TBC

• Začetnik teme Začetnik teme QnRA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ivan015:
Upravo sam se ulogovao sve je super sve radi mali lat... Sve odlicno, samo malo igraca ingame i kada ih ima uglavnom su horda... Ja sam uzeo NE pa uzmite i vi alijansu da stvorimo balans... A kasnije da mozemo i da idemo na bossove (kad nas bude vise)...

Samo me interesuje koji je player cap...
player cap 70
sa dva realma 140
sve to zahteva i vecu brzinu neta
sa ovim sto sad imam max players online bez laga je 30 tak
ovo je ipak srbija i do brzog neta nije lako doci ...
mada develop servera je u najvisoj tacki
nema bolje servera na celoj wow status listi
to vam garantujem

Talamasca:
Jeli koliko igraca tamo igra od prilike ono glupo je da igra njih 30 - 40.
ako svi misle kao ti onda nikada nece biti igraca

btw
server je stabilan do daske moze da radi po 3 ,4 dana bez restarta ,padanja i ostalog
nema latency 2000 ,3000 i slicno

Savo jedan mali savet.pazi, ja sam pre WoW-a igrao dosta MMORPG-ova i uspeo sam da udjem u stos.
Najvise sam igrao Silkroad Online i Herrcott.Oni su naravno skroz besplatni.Tu sam se ja dobro pripremio za WoW i kad sam uplovio, za mene nije bilo problema.Niko nije govorio da sam noob i ponasao sam se profesionalno.Tako da, ja ti preporucujem , da ti prvo krenes sa malo laganijim stivom dok ne udjes u stos.

Ma ne mora da udje u stos samo da polako uci i nek ide na net ima dosta stvari korisnih... Ni mene nisu zvali noobom ali sam brzo sve skapirao... i nisam igrao pre mmorpg, i nisam znao ni skracenice - nista nisam znao, ali nisam bio dosadan...

Znaci, ne trazi nista mnogo od igraca i ne prati ih (posebno ako su veci lvl od tebe)... ni od gm-a ne trazi nista jer gm ne deli iteme ni lovu... Moras sve sam da zaradis... Ako ti nesto nije jasno pitaj nekoga ali ako vidis da mu nisi zanimljiv trazi nekog drugog...

istina Ivan015
kad sam se susreo sa wow-om po prvi put u zivotu brale ja sam se uplasio jbt
ne znanja naravno..
poljuljao se pouzdanje brale debelo
ali neka vas to ne plasi za sve postoji prvi put
i ono sto sam vec govorio do 1-15 lvl neces skontati sta se desilo :)
od 15-28 poceces da ucis
28-45 vec ces videti sta si propustio
45-60 pa vec ces znati ono sto nisi znao i poceces da ucis novo :)

Ima i propratni tekst na disku, ali ne moze copy/paste pa cu biti vredan i otkucacu tekst:

World of Warcraft patch (2.0.1.)
Najpopularniji MMORPG i igra uopste, trenutno, jeste World of Warcraft. Uskoro se priprema i prvi add-on za Blizzardov naslov, The Burning Crusade, a dok se on ne napravi, u januaru 2007. godine, ekipa programera izdala je Before the Storm, odnosno 2.0.1. patch, koji ce donekle pripremiti igrache za dolazak prvog dodatka. U pitanju je zakrpa od chak 720 mb.

Zanima me jel' to patch koji je potreban???

Eh....Igram wow original oko 19-20 meseci i ovde sam naishao na ovu temu i zainteresovalo me, danas mi isteko acc odem do banke stavim pare na karticu nece da prime neshto baguje a naravno zabole me da ih zovem tamo da kakim i ja sam delimichno zezno stvar jer sam 3x ukucao da produzhim sa karticom a bilo je 11 evra na njoj shto nije dovoljno anyway imam tbc, 66 lvl druida(krawica) i sada mi malo dosaddilo. Imam puno da uchim i smanjio sam igranje na 1 sat dnevno a glup mi da dajem 13 evra mada cu ofc davati jer to nije neka para ushtekam od dzheparca. Nego sam chitao i kazhete kao sve magije rade talenti etc...Pa bih hteo da isprobam ali vec imam instaliran TBC a chitao sam da ce biti update na TBC i sada ne znam jel ste to odradili. Voleo bi da se malo zezam sa BE paladinom poshto stvarno nikada nisam igrao paladina sve sam igrao do 20+ lvl ali pala uvek sam ih mrzeo a otkad ih ima u hordi izgledaju mi ql mada zbog guilda moram shto pre da lvl do 70...Pa me interesuje kako rade stvari kod paladina i video sam da vas je 4 probalo MC O_o 2x60 52-3 i neki 45 a za molten core attunament (Q koji se mora uraditi kako bi se ushlo u tu instancu bar an original serverima zahteva 54 lvl ja mislim tako neshto, a treba bar 30 dobro geared ljudi da ochiste MC . Uglavnom attunament nije tezhak mozhe ga solo svaka klasa sa fire prot potion na 56+ ako ima stealth-znachi druid i rogue) I interesuje me BG kako to radi i dali se dobija honor i kako shljakaju reputacije. Pa eto kazhite ocu i ja malo da se zezam mada ne planiram da bash igram pirata pored originala chisto onako for fun i ofc ne planiram da uninstal TBC jer je cimanje sve ponovo instalirati. Tnx unapred

Malo mi glupo kada sam video ove scrnshotove lik 47 lvl kod kelthuzada a ja krw prolio nisam ga ni video ^_^ (sa mojim likom ..) A i izgleda da bih morao da menjam neke stvari u wow folderu koje bi mi sjebale original tako da odustajem al svejedno GL sa serverima mada iskreno ne verujem da ce ikada biti ko prawi wow

hm pazi ovako Baklava_NS_88
svaka tebi cast ako kazes da si toliko para dao blizzu
ne bih im dao ni da me deru zivog toliko o tome
drugo
ako stvarno mislsi da cu da podesim ceo server da bude 100% sta sam onda uradio?
trenutno 12 ljudi da fura na serveru sa podesavanjima za blizz? razumes o cemu pricam zar ne?

dakle nemoj osudjivati konja kojeg nisi jahao ...
ako bude vise ljudi ok dignemo sve po malo polako stavljamo blizz trip
dotle zadrzavam odredjen status servera da bude igrivo i sa manje ljudi

btw da talenti rade
spelovi rade
reputacija radi
sve to radi
duel
water breath
fall dmg
sasvim to lepo funkcionise
elem posto si ti zagrizen blizom ,placanjem i eventualnim nasamarivanjem nobara koliko vidim po drugim topicima nemoras ovde brate

ovo je privatnjak i u skladu je sa ljudima koliko ih ima na serveru

funkcije su blizzlike

hvala na razumevanju
BTW ??
o cemu pricas? kakvo editovanje wow fodlera i slicno??
nadams e da citas sta ja pisem
wow patch na 2.01 realm list adresa i to je to
ako pod editovanjem realm.wtf fajla smatras editovanje wow-a
onda brate ti ni ne znas o cemu pricas

*edit
@korgan
da to je to
2.01 wow patch
instaliraj pokreni wow i ako pise u donjem levom uglu 6180 to bi trebalo da je to
samo idi na moj wow sajt napravi acc
unesi moju adresu u realm list konektuje se i pici do mile volje

*edit

za sve vas
ja sam ovde dosao sa dobrim namerama
nudim vam nesto free ako zelite izvolite

Sasvim NIJE neophodno da neko pravi komentare kao baklava

ako ti se nesvidja ,molim lepo ne svidja ti se
nisi probao ali ok ne svidja ti se
nemoras da iznosis misljenje u javnost i da plasis ljude o necemu sto ti mislis a oni nisu ni probali

dakle uzivajte ako zelite
ako ne
boze moj uvek ima druga igra ili cak i blizz ako vam se bacaju pare.
/roger
/out

ma mene baklava ne mzoe da uplashi........nego cu vishe da plachem koliko mi se igra WoW......a nikako da ga dobijem.........ali dobro cekam.......
e da imam pitanja:
1.Koliko ima ukupno igracha?
2.Koliko ima igracha dnevno?
3.Koliko ima Hordasha a koliko Alijanse?
.......nadam se da ces odgovoriti......

Mislim ovo je stvarno katastrofa! Vi pricate o tome koliko igraca moze da podrzi server! Ljudi IcemanSCG ovo sve sto je dosad uradio i kakve su nase finansijske moci stvarno je puno!!! Covek placa iz svog dzepa da bi se neko zajebavao! Dali vi to kontate ljudi on od ovoga nema ama bas nikakve koristi jedino gubitak!!! Ne razumem zasto bi placao za brzi net samo da bi neko od vas razmislio dali ce igrati ili ne! Kad se skupi tih 30 ljudi koji ce da budu stalni onda o ovome moze da se raspravlja do tada na vama je da odlucite dali cete probati ili ne! (nista ne gubite).

tommy gun:
ma mene baklava ne mzoe da uplashi........nego cu vishe da plachem koliko mi se igra WoW......a nikako da ga dobijem.........ali dobro cekam.......
e da imam pitanja:
1.Koliko ima ukupno igracha?
2.Koliko ima igracha dnevno?
3.Koliko ima Hordasha a koliko Alijanse?
.......nadam se da ces odgovoriti......

Evo ovako imas:

1. 216 - accounts with 175 characters so far.
Mnogi naprave accounts pa nemaju dobru verziju pa odustanu :(

2. ima oko 10-15 za sada i jos bi jedno 5-10 trebalo poceti igrati!

3. E tu je problem ima 10-tak hordi koji igraju dosta znaci skoro svakodnevno, dok kod aliansi ima samo Celavi tj ja koji je 60 lvl tako da bi vas zamolio ko bi poceo da igra da pocne sa aliansama! Evo bas ovih dana tri igraca su pocela sa aliansama i dosta sam im pomogo!

U i ja sam hteo privatne servere i pravio sam razne planove.Ali, to je sad popularno a ko zna kada ce server da pukne i sve ode u pm.
ja sam ipak navikao da igram na originalu, vise ljudi, nema bagova, bolji gameplay samim tim.
A 2700 dinara na dva meseca uopste nije puno.Malo ustekam od dzeparca i eto mi.

Kr$t@:
U i ja sam hteo privatne servere i pravio sam razne planove.Ali, to je sad popularno a ko zna kada ce server da pukne i sve ode u pm.
ja sam ipak navikao da igram na originalu, vise ljudi, nema bagova, bolji gameplay samim tim.
A 2700 dinara na dva meseca uopste nije puno.Malo ustekam od dzeparca i eto mi.

Ne razumem zasto onda postujes ovde ako nemislis da igras i ako imas para da se razbacujes! Ovaj post je stavljen da bi ljudi koji nikad nisu igrali wow ili koji nemaju para mogli bar koliko toliko uzivati u ovoj igri BESPLATNO! Ako vec neces da igras molim lepo ali nemoj druge nagovarati i naturati svoje misljenje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back