Razmisljam da napravim erotski sajt,pristojnog kvaliteta,pa me interesuje free hosting,gde da ga stavim,s tim da bude sto manje reklama na njemu.Dok ne vidim kako ide,da ga premestim posle na placeni hosting.
Hvala
Hvala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne, tu ipak ne dozvoljavaju da se izvrsi transfer domaina na drugu adresu/hosting.zWest:Mozes probati www.50megs.com :?
WiseDog:Razmisljam da napravim erotski sajt,pristojnog kvaliteta,pa me interesuje free hosting,gde da ga stavim,s tim da bude sto manje reklama na njemu.Dok ne vidim kako ide,da ga premestim posle na placeni hosting.
Hvala
Anonymous:WiseDog:Razmisljam da napravim erotski sajt,pristojnog kvaliteta,pa me interesuje free hosting,gde da ga stavim,s tim da bude sto manje reklama na njemu.Dok ne vidim kako ide,da ga premestim posle na placeni hosting.
Hvala
Savetujem ti www.dot.tk. Registracija je za dzabe a dobijas domen www.ime_sajta.tk kao adminisrtator cupon (tokom registracije) koristi broj 72232
Zanimljivo! Nije mnogo trebalo mojoj znatizelji da izbije na povrsinu i da probam ovo,i RADI!Anonymous:Savetujem ti www.dot.tk. Registracija je za dzabe a dobijas domen www.ime_sajta.tk kao adminisrtator cupon (tokom registracije) koristi broj 72232
WiseDog:Razmisljam da napravim erotski sajt,pristojnog kvaliteta,pa me interesuje free hosting,gde da ga stavim,s tim da bude sto manje reklama na njemu.Dok ne vidim kako ide,da ga premestim posle na placeni hosting.
Hvala